Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Σέρρες

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου για την καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία. Αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης και σχολίασε αναλυτικά την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι πρόσφατες ανθελληνικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας και ο σάλος που ξέσπασε εξαιτίας τους. Ο συναγωνιστής υποστήριξε ότι τίποτα δε λέγεται τυχαία και εξήγησε ότι η διαφορά μεταξύ γενοκτονίας και «εθνοκάθαρσης» είναι ότι η γενοκτονία έχει νομική υπόσταση στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο. Σε κάθε περίπτωση όμως τα 353.000 αδικοχαμένα θύματα της τουρκικής θηριωδίας είναι υπαρκτά και ζητούν δικαίωση. 

Από ότι φαίνεται αυτό είναι που ενοχλεί, όσους θέλουν μια Ελλάδα υποταγμένη.  Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση όπου πολλοί παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και δόθηκαν διευκρινίσεις, ώστε να γίνει κατανοητό ότι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στη διεθνιστική λαίλαπα των γραικύλων είναι η Χρυσή Αυγή. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν την παραχάραξη της Ιστορίας μας και θα συνεχιστεί ο Αγώνας για τη δικαίωση όλων Εθνικών πόθων.

Το πρωί της Κυριακής, 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των 1.050 σφαγιασθέντων από τους ληστοσυμμορίτες τους ΕΛΑΣ στην Τριάδα Σερρών. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Σερρών παρευρέθηκε στην τελετή, δεχόμενο για άλλη μια φορά πλήθος ενθαρρυντικών σχολίων από τους κατοίκους του χωριού και τους συγγενείς των θυμάτων.

Η ανάγνωση του ιστορικού από τους διοργανωτές της τελετής αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημα ιστορίας μα και μνήμης για όλους, καθώς τονίστηκε η διαχρονικά προδοτική στάση του ΚΚΕ. Τα θύματα της Τριάδος, μετά από γενναία μάχη, αιχμαλωτίσθηκαν από το βουλγάρικο στρατό, που εν συνεχεία τους παρέδωσε στον ΕΛΑΣ. Ύστερα από φριχτά βασανιστήρια, εκτελέστηκαν με απάνθρωπo τρόπο, το 1944.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και ανάγνωση του ιστορικού, ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο συναγωνιστής Θόδωρος Τζαμπάζης, με το μήνυμα “ΑΘΑΝΑΤΟΙ” να ακούγεται στον χώρο, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τους παριστάμενους προσκυνητές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn331#ixzz3r4gLhv73

Exit mobile version