Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Die Welt: Οι Τσιπροκαμμένοι έκαναν μέσα σε λίγες βδομάδες περισσότερα απ΄ όσα οι Σαμαροβενιζέλοι όλα τα προηγούμενα χρόνια!

Γράφει ο Αντίοχος

Τους λόγους της… προτίμησης των διεθνών τοκογλύφων και των οργάνων τους στις αριστερές κυβερνήσεις, περιγράφει η γερμανική εφημερίδα “Die Welt”, σε σχετικό δημοσίευμά της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα, «Επίσημα οι Βρυξέλλες ακολουθούν σκληρή γραμμή έναντι της Αθήνας. Σε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί απέκλεισε το ενδεχόμενο χαλάρωσης των όρων των δανειστών».

Ωστόσο, η «διαμάχη» είναι φαινομενική (στημένη!), εξηγεί η Die Welt«“Κάθε μέρα σημειώνουμε πρόοδο”, ισχυρίζεται η Κομισιόν. Ακόμη κι εκείνοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις με κριτική διάθεση παραδέχονται ότι η νυν κυβέρνηση δρομολόγησε τις τελευταίες εβδομάδες περισσότερες μεταρρυθμίσεις από εκείνες που έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αλλά ακόμη κι αν οι Έλληνες αντιστέκονται σθεναρά σε ορισμένες επιταγές των Βρυξελλών και ακόμη κι αν μπορεί να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η Αθήνα θέλει να εκμεταλλευτεί την προσφυγική κρίση για ιδίους σκοπούς, οι Βρυξέλλες δεν θεωρούν ότι η χώρα απομακρύνεται από τη μεταρρυθμιστική της πορεία. Πρόσωπα που γνωρίζουν τα των διαπραγματεύσεων αναφέρουν ότι σημειώνεται όντως πρόοδος στις συνομιλίες. Η ελληνική κυβέρνηση φέρεται μάλιστα να κατέθεσε και νέες προτάσεις, οι οποίες συζητούνται τώρα».

Αυτή είναι η χρησιμότης της αριστεράς, γι’ αυτό την… χαϊδεύουν οι παγκόσμιοι τύραννοι!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/die-welt-oi-tsiprokammenoi-ekanan-mesa-se-liges-bdomades-perissotera-ap-osa#ixzz3r4h3bFWf

Exit mobile version