Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Πέλλας – Φωτορεπορτάζ

Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στις κινητοποιήσεις των αγροτών της Πέλλας - Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών διοργανώθηκε στην Έδεσσα από τους συνεταιρισμούς Πέλλας καθώς και από μικρότερες αγροτικές οργανώσεις του νομού, ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, τα οποία θα πλήξουν το σύνολο των απασχολουμένων στην πρωτογενή παραγωγή.

Δυναμικό παρόν έδωσε κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πέλλας που είναι αγρότες στο επάγγελμα μαζί με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή Πέλλας Ιωάννη Σαχινίδη. Οι αγρότες ενημέρωσαν πλήρως τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για τα αιτήματά τους και αυτός με την σειρά του δεσμεύθηκε ότι θα στηρίξει τους αγώνες τους με κάθε θεσμικό τρόπο εντός και εκτός βουλής.

Μόνο άμα σπαρθούν τα χωράφια και καπνίσουν τα φουγάρα των βιομηχανιών θα μπορέσει να έρθει η αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η ψυχή του Έθνους και κανείς δεν δικαιούται να τους θυσιάζει στο βωμό των διεθνών τοκογλύφων και των δανεικών τους.

Ακολουθεί το ψήφισμα των αγροτών:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-stis-kinhtopoihseis-twn-agrotwn-ths-pel#ixzz3r7WvfFJV

Exit mobile version