Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σόιμπλε αποκάλυψε τα σχέδια των τοκογλύφων: “Λύση ανάπτυξης” τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!

Ο Σόιμπλε αποκάλυψε τα σχέδια των τοκογλύφων: “Λύση ανάπτυξης” τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!

Τις ορδές των χιλιάδων λαθρομεταναστών που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη βλέπουν ως “ευκαιρία επενδύσεων” τα κοράκια της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Η διάλυση των εθνικών και των κοινωνικών ιστών στις ευρωπαϊκές Πατρίδες από τις καραβιές των λαθρομεταναστών είναι “λύση ανάπτυξης” διεμήνυσε χθες ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στους Ευρωπαίους ομολόγους του κατά την συνεδρίαση του Eurogroup.

Περισσότεροι από 540.000 λαθρομετανάστες έχουν φτάσει στα ελληνικά νησιά το πρώτο δεκάμηνο του 2015, σύμφωνα με τη Frontex. Ο αριθμός αυτός είναι 13 φορές μεγαλύτερος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Frontex, οι Σύροι εξακολουθούν να είναι η πλειονότητα των αφιχθέντων, αν και τις τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός των Αφγανών έχει αυξηθεί σημαντικά.

Το πρώτο δεκάμηνο του 2015 ανιχνεύτηκαν περίπου 500.000 παράνομες διελεύσεις των ευρωπαϊκών συνόρων στα δυτικά Βαλκάνια, κυρίως στα σύνορα της Ουγγαρίας και της Κροατίας με τη Σερβία. Η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που ανιχνεύτηκαν στην περιοχή είχαν νωρίτερα φτάσει σε ένα από τα ελληνικά νησιά και από εκεί ταξίδεψαν προς την κεντρική Ευρώπη μέσω των Σκοπίων και της Σερβίας.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες είναι ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αποτελεί ασύμμετρη απειλή για το Έθνος και συνεχίζει απροσκύνητη τον Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-soimple-apokalupse-ta-schedia-twn-tokoglufwn-lush-anaptujhs-ta-ekatommuri#ixzz3r7fUMIBD

Exit mobile version