Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να θέλω να κουράσω, άλλωστε κάποια πράγματα είναι γνωστά, αναρωτιέμαι: Γιατί μετά τις επώνυμες καταγγελίες Πανούση και μάλιστα στα ανώτερα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης, δεν έχει κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψη της ηγεσίας και όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ.Τ.

Το χάος των Μνημονίων: 350 χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο, ενώ 500 χιλιάδες ζουν με 346 ευρώ τον μήνα!

Ο άνθρωπος που υλοποιεί το σχέδιο της διάλυσης του Ελληνικού κράτους και το θάψιμο του Ελληνισμού λέγεται George Soros. Είναι ο άνθρωπος που καθοδηγεί τον ΓΑΠ, Βαρουφάκη, Βενιζέλο, Μπουτάρη, τον Δήμαρχο Αθηναίων, επηρεάζει την εκλογή Βουλευτών Τύπου Δραγώνα, Ρεπούση κλπ. Σε αυτόν έχει χρεώσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη την αποδόμηση της Ελλάδος και την πολτοποίηση της Ευρώπης. Τα Ιδρύματα Σόρος εξαγοράζουν συνειδήσεις, δημιουργούν μειονότητες, προωθούν το Ισλάμ, διαφθείρουν ανθρώπους, αποκόπτουν ιστορικές ρίζες, αλλοιώνουν το φρόνημα, δημιουργούν εφιάλτες, ανεβοκατεβάζουν ηγεσίες. Η αλληλεγγύη είναι ένας από τους τρόπους που εξαγοράζει τους πάντες. Πάνω από 50δις € του έδωσε το κουρδιστό κουκλάκι που λέγεται ΓΑΠ όταν είπε στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι πάει για δημοψήφισμα. Η με το ζόρι μετανάστευση είναι έργο δικό του. Σήμερα κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εύχομαι και προσεύχομαι κάποιος να τον σταματήσει προτού να υλοποιήσει τον Καλλικράτη που θα σημάνει την αυτονόμηση ορισμένων περιφερειών της πτωχευμένης και χιλιοπροδομένης Πατρίδος μας.

Στέργιος Σ.

Τρομοκράτες του Σύριζα: Ιδού το στέλεχος πίσω από τις σοκαριστικές συνομιλίες με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Ο Κωνσταντινόπουλος σήμερα στην Βουλή το πήγε ένα βήμα παραπέρα και άρχισε να μιλάει για ολοκαύτωμα απευθυνόμενος στον Χρήστο Παππά. Είμαι σίγουρος ότι πήρε το αστεράκι του από την συναγωγή, αλλά θα ήθελα να του προτείνω να μην μιλάει, γιατί το κόμμα που αντιπροσωπεύει, έχει πολλά εγκλήματα εις βάρος του λαού στις πλάτες του. Μπορεί λόγω του ότι δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του να μην τον λούζουν με αυγά όταν βγαίνει έξω, και να τσεπώνει μια χαρά την κομματική του επιχορήγηση, αλλά η Ελλάδα έχει αλλάξει και δεν θα έχει που να κρυφτεί όταν στρώσουν τα πράγματα με το καλό.

Σ.Γ.

Πάτησαν την Θεσσαλονίκη! Χιλιάδες τούρκοι στο “ψευτομουσείο” του σφαγέα Κεμάλ – Χαρές για τα γιουσουφάκια του μνημονιακού τόξου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-11-noembriou-2015#ixzz3rAtycdfq

Exit mobile version