Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρωί, 8 Νοεμβρίου 2015, η ενημερωτική εξόρμηση της Τ.Ο. Δράμας στο χωριό Πετρούσα του νομού Δράμας.

Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στο χωριό Πετρούσα, όπου διένειμε εκατοντάδες φυλλάδια ενημερωτικού υλικού και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός. Πόρτα – πόρτα σε όλα τα σπίτια, περνώντας από όλα τα στενά και τους δρόμους του χωριού, οι συναγωνιστές κατέστησαν σαφές στους κατοίκους ότι η Χρυσή Αυγή είναι σταθερή στις θέσεις της και δεν κάνει βήμα πίσω σε όλη τη λασπολογία που γίνεται εις βάρος της από τα σκυλιά του συστήματος. Παραμένει δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Επίσης, οι συναγωνιστές μέσα από ένα θερμό κλίμα συζητήσεων, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό και οι κάτοικοι παρακινούσαν τους συναγωνιστές να συνεχίσουν τον Αγώνα τους κατά των Εθνοπροδοτών, οι οποίοι τους ξεγέλασαν για άλλη μία φορά για να κερδίσουν τη ψήφο τους.

Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ξάνθης τελεσφόρησε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκε νωρίς το πρωί τον παραθαλάσσιο οικισμό Πόρτο -Λάγος και την τοπική λαϊκή αγορά. Διανεμήθηκε αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις πολιτικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής ώστε να μπορέσει να βγει η χώρα μας από το τέλμα που περιήλθε μετά τις άγονες και καταστροφικές, δεξιές κι αριστερές πολιτικές. Ο μόνος τρόπος για να ακουστεί ο πολιτικός λόγος της Χρυσής Αυγής είναι η άμεση επαφή με τους ανθρώπους, γι’ αυτό οι άντρες και οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής είναι μονίμως στους δρόμους και στις γειτονιές. Οι Έλληνες Εθνικιστές απτόητοι, με πείσμα και θέληση ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Nίκη!

Την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου του 2015 αντιπροσωπεία Συναγωνιστών της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του Γραμματέα Τσουμαρέλη Νικόλαου, κατόπιν πρόσκλησης των κατοίκων, επισκέφθηκε τα χωριά Θρυλόριο και Υφαντές. Δύο αμιγή Ποντιακά χωριά τα οποία όπως και όλη η Ελληνική ύπαιθρος μαραζώνουν, ως αποτέλεσμα της αντεθνικής πολιτικής των τελευταίων σαράντα ετών από το ανάλγητο Ελληνικό κράτος. Οι λιγοστοί θαμώνες των κεντρικών καφενείων στα άλλοτε εύρωστα κεφαλοχώρια εκφράστηκαν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς για τον υπουργό παιδείας Φίλη και τις πρόσφατες ανιστόρητες και αντεθνικές δηλώσεις του περί Γενοκτονίας των Ποντίων χαρακτηρίζοντας την συγκυβέρνηση ως ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΑΘΕΟΥΣ. Οι συναγωνιστές συζήτησαν επί μακρόν για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου περί Εθνικών θεμάτων και ειδικότερα για την παραμελημένη Θράκη, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας στην μνημονιακή χώρα της συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ. Διανέμοντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό και αντίτυπα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δόθηκε η ευκαιρία στους κατοίκους να λύσουν απορίες τους για το Εθνικό Σχέδιο της Χρυσής Αυγής για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Με την δέσμευση πως όπως συνηθίζει η Τ.Ο. Κομοτηνής αλλά και όλες οι Τοπικές Οργανώσεις ανά την Ελλάδα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αποκόμματα, θα συνεχιστούν οι ενημερωτικές εξορμήσεις στον ευαίσθητο νομό Ροδόπης σε τακτά χρονικά διαστήματα, η αντιπροσωπεία αποχαιρέτησε τους συντοπίτες αποκομίζοντας λόγια υποστήριξης και συμπαράστασης για το δύσκολο έργο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn332#ixzz3rAvIGKkR

Exit mobile version