Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα αντιλήφθηκε η Γεροβασίλη πώς φιμώνουν οι νταβατζήδες των καναλιών

Τώρα αντιλήφθηκε η Γεροβασίλη πώς φιμώνουν οι νταβατζήδες των καναλιών

Όταν το Mega συκοφαντούσε μονίμως την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δίχως δικαίωμα απάντησης, πού ήταν η Γεροβασίλη;

Θίχτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή το Mega αρνήθηκε να δώσει την δυνατότητα παρέμβασης στην κυβερνητική εκπρόσωπο. Ας δούμε πώς παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο θέμα στον Τύπο: «Ευθεία βολή κατά της διευθυντικής ομάδας του τηλεοπτικού σταθμού “Mega” εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Η Όλγα Γεροβασίλη με ανακοίνωσή της επισήμανε ότι “στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης”. Το Μega φέρεται να αρνήθηκε να δώσε τον λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων, με την Όλγα Γεροβασίλη να αποκαλύπτει ότι της δόθηκε “η προκλητική απάντηση «γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;»”. Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατέληξε λέγοντας ότι θα δοθεί η “συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν”. Αργά το βράδυ έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές ότι αγωγή κατά του Μega προτίθεται να καταθέσει ο διοικητής της ΕΥΠ Γ. Ρουμπάτης».

Πολύ επιλεκτική ευαισθησία και κοντή μνήμη έχουν εκεί στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παραβλέποντας το γεγονός ότι η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους πιο αδίστακτους τρομοκράτες ξεδιπλώνεται καθημερινά με ολοένα νέες αποκαλύψεις, αναμφίβολα είναι αναφαίρετο δικαίωμα της κυβερνητικής εκπροσώπου να πει την άποψή της.

Μόνο, που τόσο αυτή συγκεκριμένα, όσο και το κόμμα στο οποίο ανήκει, αλλά και ο τηλεοπτικός σταθμός που την «φίμωσε» τώρα, αρνούνται σε μόνιμη βάση το δικαίωμα εκφοράς λόγου στην Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας. Το Mega όχι μόνο διαβάλλει σε συστηματική βάση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όχι μόνο την συκοφαντεί ασύστολα και με τον πιο χυδαίο τρόπο, αλλά αρνείται να της δώσει έστω και το δικαίωμα απάντησης στην λασπολογία αυτή. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ (αλλά και για τα υπόλοιπα κόμματα και ΜΜΕ του «συνταγματικού τόξου», για να είμαστε ακριβείς), ο οποίος μπορεί να συνομιλεί σε φιλικό και υποτακτικό επίπεδο με τους τρομοκράτες, αλλά αρνείται κάθε διάλογο με τον πολιτικό εκφραστή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Τώρα, ΣΥΡΙΖΑ και Mega «ξεκατινιάζονται», αλλά επί της ουσίας αποκαλύπτεται η υποκριτική στάση και συμπεριφορά και των δύο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-to-mega-sukofantouse-monimws-thn-chrush-augh-dichws-dikaiwma-apanthshs#ixzz3rDdx4hez

Exit mobile version