Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Αύριο θα είναι η πιο αστεία απεργία που έχει γίνει ποτέ στην χώρα των παραισθήσεων. Καλούν σε απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ τα δυο συνδικάτα που καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Δηλαδή “ΝΑΙ” στα μέτρα. Επίσης αύριο καλούν τον κόσμο σε απεργία ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά δεν θα λείψουν ανακοίνωσης υπέρ της απεργίας από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, δηλαδή αυτοί που έφεραν τα μέτρα.

Στράτος Μ. 

Πολιτική σχιζοφρένεια: Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα!

Τρομοκρατική οργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως λέει ο Υπουργός κ. Πανούσης! Έχει άμεση συνεργασία με τους Πυρήνες της Φωτιάς και βάση των αποδείξεων αποτελεί το πολιτικό σκέλος της τρομοκρατίας. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι στελεχών και μελών των  κυβερνώντων-τρομοκρατών, καίει την παρέα Τσίπρα. Τόσα χρόνια σκόρπια λόγια ψίθυροί, αλλά χωρίς αποδείξεις. Οι αποδείξεις πλέον είναι ικανές να συγκινήσουν ένα Έλληνα δικαστή για μια σε βάθος έρευνα για το τι εστί μεταπολιτευτική τρομοκρατία.

Σ.Μ.

Ο Σόιμπλε αποκάλυψε τα σχέδια των τοκογλύφων: “Λύση ανάπτυξης” τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών!

Κανένα κόμμα, κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος δεν καταδίκασε την επίθεση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη, ενώ στο θέμα με τον Κουμουτσάκο έκαναν πάρτυ. Δεν περίμενα από όλους αυτούς κάτι καλύτερο, όταν η δολοφονία των δυο παληκαριών μας στο Ν. Ηράκλειο είχε γίνει γαργάρα, ούτε καν ο πρόεδρος της δημοκρατίας τους δεν είχε καταδικάσει τότε το γεγονός.

Ν.Μ. 

“Κυράτσες σε απόγνωση”: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε την Χρυσή Αυγή – Θρήνος στο Μέγκα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles#ixzz3rEQ34U58

Exit mobile version