Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πειραιάς, Ανατολική Αττική

Χαιρετισμός Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών

Χαιρετισμός Χρήστου Παππά στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών

Χαιρετισμός Γιώργου Γερμενή στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών

Χαιρετισμός Ελένης Ζαρούλια στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών

Χαιρετισμός Λάμπρου Φουντολή στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η προβολή της εκδήλωσης – συνεστίασης της. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους σύντομους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων βουλευτών και Ευρωβουλευτών του Κινήματος, και την ομιλία του Αρχηγού  της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου. Η συνεστίαση της Τ.Ο. Αθηνών ήταν μια ευχάριστη μικρή ανάπαυλα για τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όπου καθημερινά δίνουν τον αγώνα για μια ισχυρή και ελεύθερη Ελλάδα.

Την Παρασκευή 06/11/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή και βουλευτή επικρατείας Χρήστο Παππά με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα δήλωσε πως νιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκεται στα γραφεία μας, καθώς η Τ.Ο. Πειραιώς αποτελεί πρότυπο αγωνιστικότητας και πολιτικής δράσης. Περνώντας στην επικαιρότητα, παρέθεσε όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε για την απομυθοποίηση του επεισοδίου με τον βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκο, αφού αποδεδειγμένα η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το εν λόγω περιστατικό.

Κατά το κυρίως θέμα της ομιλίας του, ο συναγωνιστής μίλησε για τους αγανακτισμένους από τις προδοτικές κυβερνήσεις έλληνες, οι οποίοι όλο και ποιο έντονα και δραστήρια στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Καθημερινά κερδίζουμε περισσότερο έδαφος στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας και σύντομα θα έρθει η  τελική Νίκη.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιεί αισχρές προπαγανδιστικές μεθόδους, αλλά ο ελληνικός λαός έχει πάψει να πιστεύει τυφλά το κάθε ψέμα των παπαγάλων του. Άλλωστε, το Κίνημα μας έχει λαμπρό μέλλον γιατί έχει ποτιστεί με το αίμα των ηρώων μας, Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη. Στην συνέχεια, δήλωσε πως όλοι οι εθνικιστές είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε τον καθρέφτη της Χρυσής Αυγής, και είμαστε εμείς αυτοί που θα δημιουργήσουμε την νέα Ελλάδα.

Τέλος, ο Συναγωνιστής δήλωσε με σθένος πως έχουμε πίστη στον αγώνα μας και η Ελλάδα θα ελευθερωθεί. Εμείς είμαστε η Ελλάδα και ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει ποτέ γιατί μόνο έτσι θα δικαιωθούμε.  Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος πολιτικού περιεχομένου με τους παρευρισκόμενος και άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 5/11/2015, στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γ.Πιοτογιαννάκη με θέμα “Η Αυτοθυσία των Ελλήνων ανά τους Αιώνες”.  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τον Συναγωνιστή να κάνει ένα ταξίδι στον Χρόνο, από τις Ιερές Θερμοπύλες στην Μάχη στο Μανιάκι και από εκεί στο σημείο Θυσίας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, με κοινό παρονομαστή όλων αυτών την αυταπάρνηση και την φιλοπατρία των πρωταγωνιστών.

Στο τέλος της ομιλίας δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η Θυσία των Αδερφών μας πρέπει να μας δώσει το έναυσμα και να μας αφυπνίσει ώστε να αγωνιστούμε για την Δικαίωσή τους. Αθάνατοι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn333#ixzz3rGuJNmJ2
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn333#ixzz3rGs2Au5B

Exit mobile version