Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποθρασύνθηκαν οι τούρκοι: Ξεκίνησαν οι προσευχές μουσουλμάνων στην Αγιά Σοφιά

Αποθρασύνθηκαν οι τούρκοι: Ξεκίνησαν οι προσευχές μουσουλμάνων στην Αγιά Σοφιά

Την ίδια ώρα που οι γραικύλοι των Αθηνών μιλούν περί μη γενοκτονίας των Ποντίων, εκατοντάδες τούρκοι συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι-μουσείο, που γεννήθηκε ο Κεμάλ Αταττούρκ, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 77η επέτειο από τον θάνατο του σφαγέα του Ελληνισμού.

Η Τουρκία του Ερντογάν έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε μουσουλμανικό τέμενος. Φαίνεται πως μας βρήκαν μπόσικους οι Τουρκαλάδες εφόσον τη χώρα μας κυβερνούν οι διάφοροι Φίληδες και είπαν να μην αφήσουν τέτοια ανέλπιστη ευκαιρία να πάει χαμένη

Η φωτογραφία είναι από την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak η οποία υποστηρίζει θερμά τον ισλαμιστή Ερντογάν. Και δείχνει ότι εντός της Αγιάς Σοφιάς γίνονται πλέον κανονικά μουσουλμανικές τελετές.

Είναι πρόσφατη και προφανώς δεν δημοσιοποιείται από τα τουρκικά ΜΜΕ τυχαία! Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι Τσίπρα στην Άγκυρα.

Η προσπάθεια για να μετατραπεί η Αγιά Σοφιά σε τέμενος έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια από το καθεστώς Ερντογάν. Στις εκλογές του Ιουνίου μάλιστα το επικοινωνιακό επιτελείο του “σουλτάνου” δεν δίστασε να μετατρέψει εικονικά την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.

Στη φιέστα του κυβερνώντος κόμματος για τη συμπλήρωση 562 χρόνων από την άλωση της Πόλης προβλήθηκε βίντεο όπου μεταξύ άλλων -με τη χρήση της νέας τεχνολογίας- η Αγιά Σοφιά παρουσιάστηκε ως τέμενος με τους μουεζίνηδες στους μιναρέδες να καλούν το λαό στην πίστη του Αλλάχ.

Όπως φαίνεται η Τουρκία αδίστακτη και προκλητική προχωρεί εν μέσω της γενικής αδιαφορίας στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό και θρησκευτικό σύμβολο της χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας, σε μουσουλμανικό τέμενος χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση της Ισλαμολάγνας ελλαδικής κυβέρνησης.

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-tis-dhlwseis-filh-kai-thn-parelash-twn-tourkwn-sthn-thessalonikh-archi#ixzz3rGw7JCTZ

Exit mobile version