Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γονυπετείς ενώπιον της «παράγκας Μπάμπη» οι συριζαίοι για τους διαλόγους με τους τρομοκράτες

Γονυπετείς ενώπιον της «παράγκας Μπάμπη» οι συριζαίοι για τους διαλόγους με τους τρομοκράτες

Ολίγον από παράγκα Σαμαρά θύμισε η στάση της κυβερνήσεως Τσίπρα εμπρός στις αποκαλύψεις για την δράση του στελέχους του Σύριζα, Πάνου Λάμπρου, στην εξυπηρέτηση τρομοκρατών. Ο εν λόγω… μορφονιός του Σύριζα, θυμίζουμε, είχε συγκλονιστικές συνομιλίες με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, όπου ξεκάθαρα φαίνεται ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Οι διάλογοι προέρχονταν από υποκλοπές της ΕΥΠ και η γνησιότητά τους ουδέποτε αμφισβητήθηκε. Αντιθέτως, παρέμεναν στα συρτάρια των κυβερνώντων επί μήνες, άγνωστο γιατί. Τώρα, επ’ ευκαιρία της καταθέσεως Πανούση και με χρήση του γνωστού κυκλώματος των δικαστηρίων, το οποίο διαρρέει στοιχεία δικογραφιών σε ΜΜΕ, οι συνομιλίες αυτές βγήκαν στη δημοσιότητα.

Η αντίδραση της κυβερνήσεως, θύμισε σε όλα της την αντίδραση της ΝΔ στην δημοσίευση του βίντεου με τον Μπαλτάκο. Τότε η κυβέρνηση είχε ζητήσει την συνδρομή της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, με αποτέλεσμα την κινητοποίηση της παράγκας, ώστε να μην προβάλλεται το βίντεο. Τώρα, υπουργοί κατέθεσαν μήνυση κατά «παντός υπευθύνου», με τον ίδιο ακριβώς σκοπό: να κριθεί παράνομη η χρήση των επίμαχων διαλόγων.

Σκοπός και στις δύο περιπτώσεις, το «κουκούλωμα» της υποθέσεως χωρίς να υπάρξει πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση. Να μπορεί, δηλαδή, ο Λάμπρου να συνεχίσει να συνδιαλέγεται και να συναλλάσσεται με τους τρομοκράτες, χωρίς να υπάρχει δημοσιοποίηση των άνομων ενεργειών του και κυρίως χωρίς να υπάρχουν οι νόμιμες συνέπειες για αυτή την πράξη.

Αναμένουμε, πραγματικά διακαώς, την «εγκύκλιο Κουτζαμάνη» που να διατάσσει την αποσιώπηση των διαλόγων και την σύλληψη (ακόμα και βουλευτή) που θα τολμήσει να αναφερθεί σε αυτούς τους διαλόγους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gonupeteis-enwpion-ths-paragkas-mpamph-oi-surizaioi-gia-tous-dialogous-me-t#ixzz3rIaFH51e

Exit mobile version