Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ένα θέατρο του παραλόγου παρακολούθησαν οι Έλληνες τη Πέμπτη στις 12 Νοεμβρίου στην υποτιθέμενη γενική απεργία που οργάνωσε η ανύπαρκτη πλέον ΓΣΕΕ με τα κρατικοδίαιτα μέλη της. Είδαμε λοιπόν το κόμμα του σύριζα να καλεί στη συγκέντρωση τους Έλληνες να διαδηλώσουν εναντίον της κυβέρνησης του ίδιου κόμματος. Τελικά οι μόνοι που υπέστησαν ταλαιπωρία ήταν οι εναπομείναντες εργαζόμενοι που δεν είχαν μέσο να μετακινηθούν.

Από όλα είχε το τσίρκο που στήθηκε για τα μάτια του κόσμου. Μικροεπεισόδια με την αστυνομία, μολότοφ, έτσι για να δείξουμε και αγωνιστικό πνεύμα εν όψη των ημερών που έρχονται το επόμενο δίμηνο. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει τα μνημόνια συνεχίζονται, οι κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν, η λαθρομετανάστευση συνεχίζεται, όσο οι πολιτικοί απατεώνες συνεχίζουν να κυβερνούν. Η πατρίδα χρειάζεται εθνική διακυβέρνηση και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί.

Ν.Π.

Γονυπετείς ενώπιον της «παράγκας Μπάμπη» οι συριζαίοι για τους διαλόγους με τους τρομοκράτες

Κάποιοι είπαν ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κομματικά το θέμα της γενοκτονίας των 353.000 ποντίων από τους τούρκους τώρα που είναι στην επικαιρότητα. Όχι, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει από μόνη της τελετή μνήμης, επί χρόνια καθώς επίσης παρευρίσκεται και στις εκδηλώσεις που γίνονται στις 19 Μαΐου για την γενοκτονία των ποντίων. Δεν ήρθε σήμερα. ήταν χθες, πέρσι, πρόπερσι και πάντα και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα και μέχρι να δικαιωθεί ο ποντιακός ελληνισμός. Αυτοί που το λένε δεν θα είναι για πολύ ακόμα στις δοτές καρέκλες τους.

Μ.Α.

Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων

Τραγική η καθημερινότητά των Ελλήνων απ την πολυετή εφαρμογή των δραματικών μνημονίων. Μισθοί και συντάξεις πείνας σε όλο και περισσότερους. Ζούγκλα πραγματική η εξεύρεση μιας θέσης εργασίας. Άνεργες 350 χιλιάδες οικογένειες. Με 346 ευρώ το μήνα 500 χιλιάδες νοικοκυριά. Παντού απαισιοδοξία διάχυτη με εκφράσεις ανασφαλείς με πρόσωπα προβληματισμένα, γεμάτα απόγνωση και αγωνία για το αύριο. Από την άλλη μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζεται την κρίση με μεθόδους σατανικές. Για να καλύψει το χαώδες κενό απ την μνημειώδη μνημονιακή στροφή του, καλεί τον κοσμάκη σε απεργία ενάντια στην πολιτική του. Αυτό μόνο από ψυχίατρο μπορεί να εξηγηθεί.

Σ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-noembriou-2015#ixzz3rKEHWmUB

Exit mobile version