Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Ηλεία, Αλεξανδρούπολη

Μια εξαιρετική ομιλία είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλοι και υποστηρικτές της Χρυσή Αυγής στον Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού με θέμα: « Η Ανωτερότητα του Ελληνικού Έθνους δια μέσου της Ιατρικής» από τον συναγωνιστή Παναγιώτη Κελεπούρη, Ιατρό – Καρδιολόγο και ιδρυτικό μέλος των «Ιατρών του Ελληνισμού» της συνδικαλιστικής έκφρασης της Χρυσής Αυγής.

Ο Συναγωνιστής ταξίδεψε τους συναγωνιστές δια μέσου της ιατρικής σε ταξίδι στην αρχαιότητα από την εποχή του Ασκληπιού θέλοντας να καταδείξει την θεμελίωση της σύγχρονης ιατρικής και μέσω αυτής την υπεροχή του Ελληνικού Έθνους. Ένα ταξίδι δύσκολο όπως τόνισε γιατί η Ελληνική μυθολογία με αλληγορίες κρύβει τα μυστικά της ανθρώπινης ύπαρξης και η γνώση αυτών των μυστικών είναι το θεμέλιο της Ελληνικής ιατρικής.

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Ζέκος πραγματοποίησε ομιλία στην Τ.Ο. Πύργου με θέμα «Από την Ρεπούση στον Φίλη». Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στον διαχρονικό ανθελληνισμό της διεθνιστικής αριστεράς, που στις ημέρες μας οργιάζει, φτάνοντας στο σημείο να αρνούνται ανοικτά τις Γενοκτονίες που υπέστησαν οι Έλληνες.

Εν συνεχεία, ο Γραμματέας της τοπικής μας οργάνωσης, Συναγωνιστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος, ανεφέρθη στην πρόσφατη «Χρυσαυγιάδα» που δεν ήταν ούτε η πρώτη και φυσικά δεν θα είναι ούτε και η τελευταία, καθώς η απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα, παρά τα δύο και πλέον έτη, σκληρών πολιτικών διώξεων και οικονομικού αποκλεισμού. Όλοι οι Συναγωνιστές είναι αποφασισμένοι να συνδράμουν περισσότερο ενεργά στον Εθνικιστικό Αγώνα και τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Καλούμε τις νέες και τους νέους της Ηλείας να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να αγωνιστούν στο πλευρό μας για να κερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Την Πέμπτη 16-10-2015 κλιμάκιο συναγωνιστών και μέλη της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης παρουσία του Γραμματέα Κιτσόπουλου Χρήστου βρέθηκαν ξανά δίπλα στους πολίτες της πόλης για να τους ενημερώσουν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης της αριστεράς. Μιας αριστεράς που κορόιδεψε και πρόδωσε τον Ελληνικό λαό επανειλημμένος σε τρείς εκλογικές αναμετρήσεις. Μάταια προσπαθούν να δικαιολογήσουν την υπογραφή και την εφαρμογή του τρίτου αριστερού μνημονίου. Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο, γιατί οι προδοτικές πολιτικές τον έχουν καταδικάσει σε καθεστώς δουλείας που θα διαρκέσει τουλάχιστον και για τα επόμενα 20 χρόνια.

Σε συζητήσεις που έγιναν με τους πολίτες ο κόσμος έδειχνε την δυσαρέσκεια του για την “πρώτη φορά αριστερά” κυβέρνηση, μη γνωρίζοντας όμως τι ακριβώς έρχεται για την πατρίδα μας. Οι συναγωνιστές ανέφεραν στους πολίτες που ρωτούσαν, πως η Χρυσή Αυγή μάχεται μόνη εναντίον όλων για όλους τους Έλληνες και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να καθυστερήσει η και να ανατρέψει τα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων που σαν στόχο έχουν την φτωχοποίηση του Ελληνικού λάου και την αρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Από την πρώτη στιγμή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στην βουλή οι εχθροί της πατρίδας μας κατάλαβαν ότι θα υπάρχει πραγματική αντιπολίτευση και δεν θα γίνει ούτε ένα βήμα πίσω από τις θέσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn334#ixzz3rN3ycLXi

Exit mobile version