Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελλάδα στην πυρά! Ετοιμάζονται για «Μαύρο Δεκέμβρη» οι μπαχαλάκηδες με εντολή Ρωμανού

Η Ελλάδα στην πυρά! Ετοιμάζονται για «Μαύρο Δεκέμβρη» οι μπαχαλάκηδες με εντολή Ρωμανού

Το «καλό παιδί», ο «παρασυρμένος νέος», αλλά στην πραγματικότητα ο αδίστακτος τρομοκράτης, Νίκος Ρωμανός έδειξε το τι επί της ουσίας είναι, με ένα κείμενο του στον γνωστό παρακρατικό διαδικτυακό βοθρότοπο του Indymedia, όπου διατυπώνει ευθέως μέχρι και απειλές κατά της ζωής ανθρώπων. Για την ακρίβεια, ζητάει καταλήψεις σχολείων, τοποθετήσεις εμπρηστικών μηχανισμών και ανατινάξεις σπιτιών, μιλώντας για έναν «μαύρο Δεκέμβρη»!

Ας δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα απ΄όσα το απόβρασμα αυτό λέει, μαζί με τον καταδικασθέντα για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», Παναγιώτη Αργυρού: Θέλουμε να δούμε τον κόσμο της εξουσίας να καταστρέφεται από τα οπλισμένα χέρια εξεγερμένων ανδρών και γυναικών. Ξεπερνάμε, λοιπόν, τα θεωρητικά σχήματα, επαναφέρουμε το βάρος της κουβέντας στο σημείο μηδέν, στο σημείο όπου η πέτρα φεύγει από το χέρι μας για να καταλήξει στο κεφάλι ενός μπάτσου, στο σημείο που αποφασίζουμε να σπάσουμε τα δεσμά της αιχμαλωσίας, στο σημείο που οι ανατρεπτικές διαθέσεις εκδηλώνονται μαχητικά στους δρόμους, στο σημείο που συναντιούνται οι δείκτες ενός ωρολογιακού μηχανισμού που θέλει να ανατινάξει τη δολοφονική ομίχλη της έννομης τάξης».

«…Η πρότασή μας να θέσουμε σε ισχύ το στοίχημα της συγκρότησης ενός πολύμορφου εξεγερτικού αναρχικού μετώπου είναι απλή· μια εκστρατεία δράσης με το όνομα «Μαύρος Δεκέμβρης», η οποία θα αποτελέσει τον πυροκροτητή για την επανεκκίνηση της αναρχικής εξέγερσης, μέσα και έξω από τις φυλακές. Ένας μήνας συντονισμένων δράσεων, με σκοπό να γνωριστούμε μεταξύ μας, να κατέβουμε στο δρόμο για να σπάσουμε τις βιτρίνες των πολυκαταστημάτων, να καταλάβουμε σχολεία, πανεπιστήμια και δημαρχεία, να μοιράσουμε κείμενα που θα διαδίδουν το μήνυμα της ανταρσίας, να βάλουμε εμπρηστικούς μηχανισμούς σε φασίστες και αφεντικά, να κρεμάσουμε πανό σε αερογέφυρες και κεντρικές λεωφόρους, να πλημμυρίσουμε τις πόλεις με αφίσες και τρικάκια, να ανατινάξουμε σπίτια πολιτικών, να πετάξουμε μολότοφ στους μπάτσους, να γεμίσουμε τους τοίχους με συνθήματα, να σαμποτάρουμε την ομαλή ροή εμπορευμάτων μέσα στα Χριστούγεννα, να λεηλατήσουμε τις βιτρίνες της αφθονίας, να πραγματοποιήσουμε δημόσιες εκδηλώσεις και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και σκεπτικά γύρω από διάφορες θεματικές αγώνα».

«…Ο Μαύρος Δεκέμβρης δεν επιδιώκει να γίνει απλά και μόνο μια ημερομηνία ταραχών· αντίθετα, αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργηθεί, μέσω της πολύμορφης και πολυεπίπεδης αναρχικής δράσης, μια άτυπη πλατφόρμα συντονισμού, στη βάση της οποίας θα συσπειρωθεί η ανατρεπτική ώθηση. Μια αρχική απόπειρα άτυπου συντονισμού της αναρχίας, πέρα από τα προκαθορισμένα πλαίσια, η οποία φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη εμπειρία αγώνα, ώστε να θέσει σε κίνηση ανατρεπτικές προτάσεις και στρατηγικές αγώνα».

Γι΄ αυτόν τον αδίστακτο και αμετανόητο τρομοκράτη έπεσε κορόμηλο το δάκρυ για το «ανθρώπινο δικαίωμά του να σπουδάσει». Διάφορα «νούμερα» της δημοσιογραφίας προσπάθησαν να αναγάγουν την περίπτωσή του σε κομβικό ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και τώρα αυτό το οποίο βλέπουμε  είναι έναν διψασμένο για ανθρώπινο αίμα τύπο, με φρασεολογία που παραπέμπει σε τρόφιμο ψυχιατρείου, να απειλεί με αιματοκύλισμα την Ελλάδα. Πέρα, όμως, από το κακομαθημένο αυτό πλουσιόπαιδο, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που πρέπει να εξεταστούν.

Και πρώτα απ ΄όλα αυτό του Indymedia. Ένας παρακρατικός διαδικτυακός ιστότοπος μέσα από τον οποίο διατυπώνονται ανοιχτά απειλές κατά της ανθρώπινης ζωής και καταστροφής περιουσιών. Ξεκάθαρα εγκληματικές πράξεις (αναλήψεις δολοφονιών, εμπρησμών,  ξυλοδαρμών κλπ) παρουσιάζονται ανενόχλητα από τον βοθρότοπο αυτό, με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να αδρανεί χαρακτηριστικά και σκανδαλωδώς. Κάποιοι εθνομηδενιστές δημοσιογράφοι, μάλιστα, δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό στο παρελθόν να υπερασπιστούν το Indymedia στα πλαίσια της «ελεύθερης διακίνησης των Ιδεών»! Δηλαδή, «ιδέες» είναι η ξεκάθαρη στοχοποίηση ανθρώπων για τις απόψεις τους, η δημοσιοποίηση παράνομων ενεργειών και άλλα συναφή. Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που αναιδώς μιλούν για την «εγκληματική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ενώ την ίδια ώρα χαϊδεύουν τέτοια άντρα δολοφόνων σαν το Indymedia και αμετανόητους τρομοκράτες όπως ο Ρωμανός.

Επειδή, λοιπόν, ο καιρός έχει γυρίσματα να δούμε ποιοι θα πρέπει να θεωρηθούν ως «ηθικοί αυτουργοί», αν καεί η Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Όσο γι αυτά που λέει ο Ρωμανός γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν κάνουμε κανένα σχόλιο, καθώς το απόσπασμα των δηλώσεών του τα λέει όλα: «Όχι, δεν επρόκειτο για ένα αθώο παιδί και έναν παρανοϊκό μπάτσο, που βρέθηκαν σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, αλλά για έναν εξεγερμένο νεαρό σύντροφο, που επιτέθηκε σε ένα περιπολικό, σε μια περιοχή όπου οι συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής ήταν συχνές, και για έναν μπάτσο που περιπολούσε στην ίδια περιοχή και, από μια προσωπική του αντίληψη για την τιμή και την υπόληψη της αστυνομίας, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τους ταραξίες μόνος του. Ήταν μια σύγκρουση μεταξύ δύο αντίρροπων δυνάμεων: από τη μία η Εξέγερση κι από την άλλη η Εξουσία, και οι βασικοί πρωταγωνιστές της σύγκρουσης αυτής εκπροσωπούσαν ο καθένας τη δική του πλευρά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-rwmanos-apeilei-oti-tha-echoume-mauro-dekembrh.-poioi-einai-oi-hthikoi-au#ixzz3rQGJvOli

Exit mobile version