Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κομοτηνή, Νέα Μηχανιώνα

Ασφυκτικά γέμισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της απονομής αναμνηστικών, σε όσους συμμετείχαν ως Εκλογικοί Αντιπρόσωποι του Κινήματος στις τελευταίες εκλογές.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα και περίμεναν να βγουν κάποιοι, προκειμένου να παραλάβουν και οι ίδιοι τα αναμνηστικά τους. Αρχικά το λόγο πήρε ο γραμματέας της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τόσο τα μέλη της εκλογικής γραμματείας για την πολύ καλή δουλειά στις εκλογές, όσο και όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους, παριστάμενους και μη, για τη συνεισφορά τους στις εκλογικές αναμετρήσεις της Χρυσής Αυγής. «Ως Νομαρχιακή Επιτροπή έχουμε πετύχει ένα καλό ποσοστό παρουσίας στις κάλπες εκλογικών αντιπροσώπων, το οποίο βελτιώνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και στόχος μας είναι στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, να έχουμε έναν χρυσαυγίτη σε κάθε κάλπη και να διασφαλίσουμε ότι καμιά ψήφος, που κερδήθηκε με πολύ κόπο, να μην πάει χαμένη» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο υπεύθυνος της εκλογικής γραμματείας, δικηγόρος Τσάμης Θεοφάνης και κάλεσε τους παριστάμενους εκλογικούς αντιπροσώπους να παραλάβουν τα αναμνηστικά τους, ευχαριστώντας τον καθένα προσωπικά.

Την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την ΑΜ-Θ, Τάσος Ναθαναηλίδης έδωσαν το παρόν στην συνέλευση του αγροτικού συλλόγου δήμου Παγγαίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δήμου με την συμμετοχή των κτηνοτρόφων και άλλων συνδικαλιστικών οργάνων των αγροτών από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι αγρότες ζήτησαν από όλους τους θεσμικούς φορείς του νομού Καβάλας να τοποθετηθούν επί των εξοντωτικών φορολογικών μέτρων που φέρνει η κυβέρνηση της αριστεράς.

Φυσικά από την συνάντηση δεν μπορούσαν να λείπουν οι 3 βουλευτές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και έγιναν αποδέκτες της οργής των αγροτών. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο καθένας από αυτούς είχε διαφορετική τοποθέτηση στο θέμα των κυβερνητικών μέτρων που πλήττουν τους αγρότες και ήταν εμφανές ότι δεν υπήρχε καμία συνεννόηση μεταξύ τους σχετικά με τις θέσεις της κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Εμμανουλίδης μίλησε για μέτρα που δεν τα θέλουν ούτε οι ίδιοι και τα πολεμούν αλλά εκτός μνημονίου δεν υπάρχει άλλη λυσή παρά μόνο ο δρόμος της δραχμής. Ο Γιώργος Παπαφιλίππου μίλησε για τον φασισμό που έρχεται αν δεν στηριχθεί η αριστερή κυβέρνηση, εννοώντας στην Χρυσή Αυγή. Τελευταίος από τους αριστερούς βουλευτές ο Κώστας Μορφίδης ο οποίος απόρησε για τις κινητοποιήσεις αφού κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι τα φορολογικά μέτρα για να δεχτεί και αυτός τις αποδοκιμασίες και τον χλευασμό του προεδρείου αλλά και των παρευρισκομένων αγροτών.

Η Χρυσή Αυγή ως η γνήσια λαϊκή παράταξη όλων των Ελλήνων εκδήλωσε την άμεση και έμπρακτη στήριξη στα δίκαια αιτήματα των αγροτών που οδηγούν τόσο τους ίδιους αλλά και την πατρίδα μας στην καταστροφή και παραδίδουν τη χώρα στους τοκογλύφους δανειστές. Είναι κατηγορηματικά αντίθετη στα μέτρα αυτά και θα τα καταψηφίσει. Αυτό που θα πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι καταστρέφοντας τους αγρότες καταστρέφεται αυτή η ίδια η Πατρίδα και η οποιαδήποτε προοπτική ανάπτυξής της. Μόνο με εθνική παραγωγή δηλαδή, γεωργία, κτηνοτροφία και βιομηχανία μπορεί να αναπτυχθεί η χώρα. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η σπονδυλική στήλη του Έθνους, είναι οι θεματοφύλακες των Λαϊκών μας Παραδόσεων και Λαός χωρίς αγρότες είναι Λαός χωρίς Ψυχή και Πατρίδα. Πρέπει να υπερασπιστούμε τους αγρότες γιατί έτσι υπερασπιζόμαστε την Ψυχή της Πατρίδας μας.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας παρακολούθησαν την ομιλία του Συναγωνιστή Χ. Γεωργίου με θέμα τον Λαϊκό Εθνικισμό ως βιοθεωρία. Πρώτος το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τοπικής, Συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος ο οποίος κάνοντας μια σύντομη ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε στην απαξίωση της γενοκτονίας των Ποντίων από τον Υπουργό Παιδείας και την Πανελλαδική αντίδραση των Ελλήνων. Δεν παρέλειψε να αναλύσει τις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στους εκπροσώπους του Εθνικιστικού Κινήματος. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, θέλοντας να μειώσουν, όπως άλλωστε το συνηθίζουν, τον Λαϊκό Σύνδεσμο απέκρυψαν την ταυτότητα του πληρωμένου μπράβου από τις τάξεις του υποκόσμου ο οποίος επιτέθηκε σε Συναγωνιστή του οποίου το βουλευτικό αξίωμα του το έδωσαν κατά το πλείστον Έλληνες Πόντιοι ψηφοφόροι. Το πληγωμένο θεριό, βρυχάται και προσπαθεί απεγνωσμένα, να προκαλέσει απώλειες στον αντίπαλο δίχως αποτέλεσμα. Αυτό είναι που το εξαγριώνει ακόμη περισσότερο, οδηγώντας το σε σπασμωδικές κινήσεις, φέροντας ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κύριος ομιλητής Συναγωνιστής Γεωργίου ο οποίος ανέλυσε την σημασία των λέξεων Αίμα και Τιμή. Δανειζόμενος τα λόγια του Καζαντζάκη εξέφρασε την βάση της ιδεολογίας μας: «Το πρώτο σου χρέος εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα είναι να νοιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους και το τρίτο σου χρέος να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει». Η έννοια της Τιμής μας δείχνει το δρόμο της αξιοπρέπειας και του καθήκοντος. Καθήκον μας είναι να επαναστατήσουμε και να αντισταθούμε απέναντι στο σύστημα που μας οδηγεί στην καταστροφή. Επανάσταση ηθική, ατομική, κοινωνική, ιδεολογική, φιλολογική και πνευματική. Μια Επανελληνοποίηση που θα μπορέσει να αποτινάξει από πάνω μας όλα τα υπολείμματα του σιωνιστικού πέπλου που μας κρατούσε τόσο καιρό κοιμισμένους και μας έπνιγε ως άτομα, ως γειτονιές, ως πόλεις και ως έθνος. Κλείνοντας την ομιλία του ο Συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά: « Τα πρώτα βήματα αυτής της Επανάστασης, άλλοι πολλά και άλλοι λίγα τα έχουμε κάνει εμείς οι Εθνικιστές. Χρέος μας να μεγαλώσουμε την κοινωνία των ομοίων μας, την κοινωνία του μέλλοντος». Στο τέλος όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέα Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ομιλία σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις από το συναγωνιστή Ματθαιόπουλο Αρτέμη. Ο συναγωνιστής ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα δίνοντας απαντήσεις, οι οποίες δεν αναλύονται ποτέ από τα πληρωμένα ΜΜΕ σχετικά με ότι έγινε τις τελευταίες μέρες. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα στεγαστικά δάνεια και τα ύπουλα σχέδια που απεργάζονται διάφορα κερδοσκοπικά funds, ώστε  σε συνδυασμό με τη μαζική είσοδο λαθρομεταναστών και μνημονίων, να δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μίγμα με απρόβλεπτες συνέπειες για την ελληνική κοινωνία.

Στα δύσκολα χρόνια που έρχονται η Χρυσή Αυγή θα αποτελεί την πρωτοπορία των Ελλήνων για την υπεράσπιση των  Εθνικών θεμάτων και  των δικαίων της Ελλάδας σε κάθε επίπεδο και με οποιοδήποτε κόστος. Μένει στον Ελληνικό Λαό να αφυπνιστεί και να ακολουθήσει τις σημαίες και τα λάβαρα του Λαϊκού Εθνικισμού ώστε να αγωνιστεί για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του.  Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Στο τέλος της εκδήλωσης, όπως πάντα, όλοι σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο, υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν το δίκαιο αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn336#ixzz3rY9Rxw00

Exit mobile version