Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει για την απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης: Προφητική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

YouTube Poster

Μπορεί κάποιοι να αιφνιδιάστηκαν με το μακελειό στο Παρίσι ή να “έπεσαν από τα σύννεφα” από την αποκάλυψη ότι τουλάχιστον ένας από τους αιμοσταγείς δράστες είχε περάσει από την Λέρο, αυτό όμως δεν εξέπληξε καθόλου εμάς.

Η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες και πιο εντατικά τον τελευταίο καιρό με συνεχείς ενημερωτικές δράσεις, συνεντεύξεις Τύπου, παρεμβάσεις και ομιλίες στην Βουλή είχε προειδοποιήσει για την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Χαρακτηριστικό το απόσπασμα της ομιλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου πριν μία εβδομάδα στην εκδήλωση της Τ.Ο. Αθηνών, όπου η αναφορά του για τους κινδύνους της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-eiche-proeidopoihsei-gia-thn-asummetrh-apeilh-ths-anejelegkth#ixzz3rYAgeIQd

Exit mobile version