Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αθήνα, Δυτική Αττική

Την περασμένη Τετάρτη οι παρευρισκόμενοι της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν ομιλία του βουλευτή Ευβοίας, και άδικα διωκόμενου, Νίκου Μίχου, με πλήθος κόσμο να τον υποδέχεται κατά την έλευσή του με χειροκροτήματα και επευφημίες. Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μνήμης για τους Ήρωες, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη, στην οποία ηγήθηκε η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και σύστησε σε όλους να θυμούνται το παράδειγμα των παλικαριών που θυσιάστηκαν να είμαστε ελεύθεροι και να υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής έκανε ειδική μνεία στις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την στρατηγική αφελληνισμού των παραγωγικών δομών που εφαρμόζουν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις, αριστεράς και δεξιάς, φέρνοντας αρκετά παραδείγματα από την περιφέρεια στην οποία εκλέγεται.”Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, που δεν την αφήνουν να ορθοποδήσει”, ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του, καλώντας τους παρευρισκομένους να εντείνουν τον Αγώνα για δημιουργία ενός Εθνικού κράτους που θα αναγεννήσει την Ελλάδα.

Λίγο πριν το κλείσιμο, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος παίρνοντας το λόγο υποσχέθηκε “αγώνα σε δρόμους και γειτονιές”, ξεκινώντας άμεσα το προσεχές διάστημα τις δράσεις και τις προπαγανδιστικές εξορμήσεις της Τ.Ο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Κερκύρας Ιωάννη Αϊβατίδη, με θέμα: “Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών στον αρνητή της γενοκτονίας των Ποντίων Φίλη”.

Ο συναγωνιστής Αϊβατίδης, αναφέρθηκε στις προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τον Ποντιακό Ελληνισμό. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε, ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα στις επάλξεις του Αγώνα και θα υπερασπίζεται την ιστορική μνήμη των Ποντίων Αδελφών μας.

Τελειώνοντας την ομιλία του, επισήμανε ότι είναι επιφυλακτικός για την θέση που θα τηρήσουν οι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων και ιδιαίτερα της ΝΔ περί της ασυλίας του Νίκου Φίλη, ύστερα από την μήνυση που κατέθεσε το Κίνημά μας κατά του υπουργού παιδείας.

Η ομιλία του Συναγωνιστή Ιωάννη Αϊβατίδη στην Τ.Ο. Αθηνών

Συνεχόμενες δράσεις από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής. Συναγωνιστές πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πολύπαθη περιοχή του Ασπροπύργου και στις εργατικές κατοικίες Μάνδρας όπου μοιράστηκαν δεκάδες ενημερωτικά φυλλάδια και ακούστηκαν συνθήματα κατά της Ισλαμοποίησης της Ελλάδος αλλά και κατά του τζαμιού που θέλει να κατασκευάσει στην περιοχή του Βοτανικού η συγκυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου.

Κατά την διάρκεια της μέρας πραγματοποιήθηκε έκτακτη  ομιλία στα γραφεία του Ασπροπύργου από τον Συναγωνιστής Ιωάννης Κύρογλου με θέμα Όχι στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Ο Συναγωνιστής ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ουκ ολίγες φορές για  την επικινδυνότητα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης που εισρέουν από την Τουρκία. «Είχαμε  τονίσει πως δεν είναι πρόσφυγες ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών αλλά ανάμεσα τους βρίσκονται μεγάλα τμήματα των τζιχαντιστών οι οποίοι πραγματοποιούν απόβαση στην Ελλάδα, αυτά είναι τα αποτελέσματα, τυφλά χτυπήματα με εκατοντάδες νεκρούς σε ολόκληρη την Ευρώπη από το Ισλαμικό χαλιφάτο» είπε στην ομιλία του.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn337#ixzz3re7wW2ko

Exit mobile version