Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσο πιο χαμηλά; Μέχρι και ανύπαρκτοι απόστρατοι αξιωματικοί του ΚΚΕ επιτίθενται κατά της Χρυσής Αυγής

Πόσο πιο χαμηλά; Μέχρι και ανύπαρκτοι απόστρατοι αξιωματικοί του ΚΚΕ επιτίθενται κατά της Χρυσής Αυγής

Εκτός από τις άμεσες επιθέσεις του ΚΚΕ εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς βλέπει τους Έλληνες Εργαζομένους ολοένα και πιο πολύ να ταυτίζονται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχουμε και τις έμμεσες από διάφορες μετωπικές οργανώσεις του, ακόμη κι αν αυτές αποτελούν ξεκάθαρα σφραγίδες δίχως το παραμικρό έρεισμα λαϊκής αποδοχής.

Μια τέτοια κραυγαλέα περίπτωση αποτελεί και μια αυτοαποκαλούμενη «Κίνηση για την Εθνική Άμυνα» (!) όπου κάποιος Ταξίαρχος ε.α., μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση της περασμένης Πέμπτης στο Σύνταγμα, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής, αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

«Μέσα από τον κοινό αγώνα μας, λαός και απόστρατοι να απομονώσουμε τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, που δημαγωγεί για τα προβλήματά μας, ενώ υπερασπίζεται τις αιτίες που τα γεννούν, την ΕΕ και το σύστημα. Υμνεί τον Χίτλερ, τον Μεταξά, τη δικτατορία. Με τη ναζιστική και φασιστική της δράση, έχει στόχο να διοχετεύει το δηλητήριο του ναζισμού και του ρατσισμού μέσα στους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες, τους λιμενικούς και να τους στρέφει με μίσος ενάντια στους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες».

Τελικά, η γνωστή αντιχρυσαυγίτικη κασέτα έχει το ίδιο χιλιοπαιγμένο και «μασημένο» άνοστο και βαρετό περιεχόμενο σ’ όλες τις εκδοχές των «ορφανών» σκύλων της… αλήστου μνήμης Σοβιετικής Ένωσης. Το μόνο ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτή την φορά οι γνωστές αηδίες προσφέρονται από το στόμα ενός πρώην πρώην Αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο τύπος είχε αυτή την ιδιότητα, αναρωτιόμαστε ποια θα ήταν η τοποθέτησή του, ως στέλεχος ταυτόχρονα και του ΚΚΕ, στην περίπτωση εισβολής της Σοβιετικής Ένωσης στην Ελλάδα.

Επειδή στα όσα ξεστόμισε ανέφερε και τον Μεταξά, του υπενθυμίζουμε ότι ο ηγέτης της 4ης Αυγούστου 1936 είπε ΟΧΙ απέναντι στους Ιταλούς, αποποιούμενος την όποια πιθανολογούμενη ιδεολογική σχέση ανάμεσα στα καθεστώτα. Αντιθέτως, το ΚΚΕ και ο Ζαχαριάδης «άδειασαν» τον ίδιο τους τον εαυτό, αρνούμενοι την πρώτη επιστολή του τότε σταλινίσκου του εγχώριου παραρτήματος της ΕΣΣΔ, με δύο κατάπτυστες επιστολές στην συνέχεια, με τις οποίες χαρακτήριζαν το Έπος του Ελληνικού Στρατού στα βουνά της Βορείου Ηπείρου ως «καταχτητικό πόλεμο»!

Πάει πολύ, λοιπόν, να πουλάνε «πατριωτιλίκι» στους Έλληνες Εθνικιστές οι εκπρόσωποι ενός κόμματος το οποίο πάντοτε «καθόταν σούζα» και «έστεκε κλαρίνο» στις πιο παράλογες επιθυμίες της ιμπεριαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης, χορεύοντας σαν εκπαιδευμένη αρκούδα στο ντέφι που της χτύπαγε η εκάστοτε ηγεσία του Κρεμλίνου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-apognwsh-to-kke.-mechri-kai-apostratoi-ajiwmatikoi-pou-to-uposthrizoun-e#ixzz3rgYhq0EZ

Exit mobile version