Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσιστικό Ισραήλ: Να εκτελούνται όλοι οι “επικίνδυνοι” Παλαιστίνιοι

Ρατσιστικό Ισραήλ: Να εκτελούνται όλοι οι “επικίνδυνοι” Παλαιστίνιοι

Στην μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής, δηλαδή το Ισραήλ, η απαξίωση της ζωής των παλαιστινίων καλά κρατεί.

Οι διάφορες «ρόμπες» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας στην Χώρα μας, οι οποίες με απύθμενο θράσος μιλούν για «φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής» και «έξαρση του ρατσισμού», καλό θα ήταν να αφήσουν το επιλεκτικό (όσο και υποκριτικό) ενδιαφέρον και την μονόπλευρη ευαισθησία για τον ανύπαρκτο ρατσισμό που υπάρχει στην Ελλάδα και να δουν τι συμβαίνει στο Ισραήλ.

Δημοσκόπηση που διεξήχθη από Ισραηλινή ΜΚΟ αναφέρει ότι το 53% των ισραηλινών θεωρεί ότι όσοι παλαιστίνιοι κάνουν επιθέσεις εναντίον στρατιωτών ή εποίκων, πρέπει να εκτελούνται επί τόπου, ακόμα και όταν δεν αποτελούν απειλή για την σωματική ακεραιότητα κάποιου! Σε ακόμη υψηλότερο ποσοστό, οι ισραηλινοί που υποστηρίζουν ότι τα σπίτια των οικογενειών των «τρομοκρατών» πρέπει να κατεδαφίζονται, φτάνει το 80%!

Το μίσος των Ισραηλινών πολιτών έρχεται σε πλήρη σύνδεση με την πολιτική τους ηγεσία. Ο υπουργός Ασφάλειας Γκιλάντ Ερντάν δήλωσε ότι οι παλαιστίνιοι που επιτίθενται σε στρατιώτες ή εποίκους πρέπει να εκτελούνται επί τόπου για παραδειγματισμό και αποτροπή όσων σκέφτονται να προχωρήσουν σε ανάλογων ειδών ενέργειες ενάντια στην Ισραηλινή οντότητα! Έχοντας την πλήρη κάλυψη των ΗΠΑ οι σιωνιστές του Ισραηλινού κράτους αποθρασύνονται ολοένα και περισσότερο, καθώς η κυβέρνηση Ομπάμα δήλωσε ότι προτίθεται να υπογράψει την παροχή ακόμα μεγαλύτερης στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ, που πιθανότατα θα φτάσει τα 37 δισ. δολάρια.

Την ίδια στιγμή, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχουν επιβάλλει οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σε μεγάλα τμήματα της Χεβρώνας, ιατρικό προσωπικό και ασθενοφόρα δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις περιοχές των συγκρούσεων για να περιθάλψουν τους εκεί τραυματίες. Παράλληλα, αυξάνονται οι μαρτυρίες κατοίκων της πόλης, οι οποίοι λένε ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες εκτελούν εν ψυχρώ παλαιστινίους χωρίς αυτοί εκείνη την στιγμή να αποτελούν με οποιοδήποτε τρόπο απειλή γι΄ αυτούς ή τους εποίκους, τακτική που έχει ως στόχο να εμπεδώσει τον τρόμο στους κατοίκους της πόλης.

Αλλά για τους παλαιστινίους οι άμεσοι ή έμμεσοι εγχώριοι συνοδοιπόροι της σιωνιστικής προπαγάνδας δεν πρόκειται να ασχοληθούν καθόλου με την συνεχιζόμενη τραγωδία τους.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-ratsistikh-sumperifora-tou-israhl-kata-twn-palaistiniwn#ixzz3rhIYDr4c

Exit mobile version