Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η σφαγή που έγινε στη Γαλλία, «ανάγκασε» τον Ολάντ να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο, να κλείσει τα σύνορα στους μετανάστες, να κατεβάσει το στρατό στις πόλεις, να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και με συγκεκριμένες οδηγίες που δόθηκαν να κλειστεί στα σπίτια του, στα οποία θα μπορούν πλέον οι αρχές να κάνουν έρευνες χωρίς άδεια, δήθεν για την τρομοκρατία. Με άλλα λόγια, να μην δεχτούν άλλους μετανάστες, να μην βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους για διαμαρτυρίες για τα αντιλαϊκά μέτρα και την οικονομική κρίση που μαστίζει και τη Γαλλία, να ξεχάσουν την ανεργία και τα άλλα προβλήματα και να ασχολούνται με την τρομοκρατία μέσα σε κλίμα απόλυτου φόβου. Όπως και σε όλο τον κόσμο όπου αναπαράγεται η είδηση με τρόπο κατάλληλο για την κατατρομοκράτηση του κοινού. Πολύ βολικό θα έλεγε κανείς. Η επιβολή και η εξάπλωση της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων και η κατατρομοκράτηση του κόσμου καλά κρατεί. Στην Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων και των δουλικών «ναι» διασώζεται προς το παρόν κάπως η κατάσταση, γιατί όταν οι άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, με πρόσχημα την τρομοκρατία, οι ξεριζωμένες ψυχές των μεταναστών που δεν είναι ευπρόσδεκτες στους «κοινωνικά ευαίσθητους» εταίρους μας, διοχετεύονται εντέχνως στην επιδοτούμενη αποθήκη τους, όπως κατάντησε η πατρίδα μας, με τη βοήθεια της ΕΕ, της Τουρκίας και των έμμισθων αλληλέγγυων των ΜΚΟ, εις βάρος βέβαια των ντόπιων πληθυσμών που ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος για τη χώρα μας και τους ίδιους. Αλλά ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχουμε τόσο αιματηρά επεισόδια σαν εκείνα της Γαλλίας. Γιατί χρειάζονται οι εταίροι μας τη δική μας αποθήκη για τις ξεριζωμένες ψυχές που δεν θέλουν εκείνοι στην πόρτα τους. Είναι βέβαια φανερό ότι σε μια άρνηση της δικής μας κυβέρνησης να δεχτεί τους όρους των εταίρων, τότε η αιματοχυσία θα χτυπήσει και την πόρτα της πατρίδας μας, με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, λόγω και της μεγάλης εισροής των ξεριζωμένων αυτών ψυχών, που εύκολα μετατρέπονται σε μάζες οργής, για την εξυπηρέτηση της παγκόσμιας τάξης.

Νεφέλη

Επίθεση αναρχοκομμουνιστών κατά τροτσκιστών στο “ηρωικό” Πολυτεχνείο: Συγνώμη… λάθος, σας περάσαμε για Κνίτες!

Το συμπέρασμα  από τις επιθέσεις στο Παρίσι το βρήκε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Βόζενμπεργκ και το είπε στον real fm.” Το θέμα είναι να μην ωφεληθεί η Λεπέν και η Χρυσή Αυγή από αυτό, γιατί τότε κινδυνεύει η δημοκρατία“. Αυτή είναι η μοναδική έννοια των πολιτικάντηδων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ούτε για τους νεκρούς νοιάζονται ούτε και για τον επερχόμενο θάνατο της Ευρώπης μέσω της πληθυσμιακής αλλοίωσης. Τους φοβίζει μόνο η ραγδαία άνοδος των Εθνικιστικών Κινημάτων της Ευρώπης που είναι και η μοναδική λύση για να απελευθερωθεί η Ευρώπη από τα δεσμά της παρά φύση «δημοκρατίας» τους.

Χ.Φ.

Ο Κουτσούμπας επιβεβαίωσε το ρητό: Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο Κνίτης κοιτούσε το δάχτυλο!

Υπερασπιζόμαστε τη χώρα μας γιατί αυτή κινδυνεύει τώρα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Και ναι, λυπόμαστε για το θάνατο των ανθρώπων, ο καθένας επιλέγει πως θα ζήσει. Εδώ πέρα το 50 % των ψηφοφόρων επέλεξαν να μην ψηφίσουν στις εκλογές και να εκχωρήσουν το δικαίωμα στον υπόλοιπο λαό που κατά 36% περίπου ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και μας τον φόρτωσε στην πλάτη. Και στη Γαλλία ο λαός εχει εδώ και πολλά χρόνια, ένα κράτος αμιγώς κοσμικό, με χωρισμό κράτους Εκκλησίας, που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα πιο πέρα. Όσοι διαθέτουν μνήμη θα θυμίσω την ιστορική ομιλία του μακαριστού Χριστόδουλου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που είχε τότε ζητήσει στο ευρωσύνταγμα που τότε δημιουργείτο (χωρίς φυσικά να μας ρωτήσουν) να γίνει ιστορική και ρητή αναφορά στις χριστιανικές ρίζες της Ευρώπης. Οι λεγόμενοι ηγέτες της Ευρώπης  που οι περισσότεροι έλκουν την ηγεσία τους και τα γαλόνια τους από τις μασονικές στοές δεν το δέχθηκαν. Η συνέχεια γνωστή και την βιώνει πλέον όλη η Ευρώπη και φυσικά η πατρίδα μας που είναι έρμαιο της εισβολής λαθρομεταναστών με τις συνέπειες που οι χειρότερες ακόμη δεν ήρθαν.

Κωνσταντίνα

Παραδοχή Μητσοτάκη: «Κόμμα φέουδων, χωρίς αρχές και αξίες η Ν.Δ.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-17-noembriou-2015#ixzz3rjSjyzpI

Exit mobile version