Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πειραιάς, Ημαθία, Νέα Μηχανιώνα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Πολύβιου Ζησιμόπουλου με θέμα: “Ο μύθος του Πολυτεχνείου”. Ο συναγωνιστής Ζησιμόπουλος αφού έκανε μια σύντομη αναφορά για τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι και στην ισλαμική τρομοκρατία τόνισε ότι ολόκληρη η Ευρώπη αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει πολλούς και σοβαρούς κινδύνους.

Στην συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής με κάθε λεπτομέρεια και ακλόνητα στοιχεία απέδειξε ότι δεν υπήρξαν νεκροί στον χώρο του Πολυτεχνείου και μαζική αντίσταση του λαού ενάντια στο Καθεστώς της 21ης Απριλίου και ότι η «εξέγερση» του Πολυτεχνείου δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα καλοστημένο ψέμα.

Την Παρασκευή 13/11/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή και υπεύθυνο του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α., Ευάγγελο Μπαρμπούρη, με τίτλο: Εθνικισμός και συνδικαλισμός. Πρώτος στο βήμα, ανέβηκε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τοπικής, Μάκης Μπαρέκας, ο οποίος προλόγισε τον ομιλητή και ανέφερε τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες του Κινήματος σε ευρύτερο φάσμα. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, αναλύοντας το τι πραγματικά εστί συνδικαλισμός στην Ελλάδα, μία “πατέντα” η οποία υφίσταται και εφαρμόζεται με σκοπό την εκτόνωση πλήρως καθοδηγούμενων μαζών.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του ο συναγωνιστής μίλησε για το ποιόν των ανθρώπων που αναπροσδιορίζονται ως συνδικαλιστές. Πρόκειται για ένα πεδίο στο οποίο αστική τάξη και αριστερά συμπορεύονται πλήρως υπό την αιγίδα της εκάστοτε διεφθαρμένης κυβέρνησης. Αλώστε, βλέπουμε πως τα αιτήματα των συνδικαλιστικών σωματίων σε κάθε εργασιακό κλάδο έχουν να κάνουν αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την ύλη, χωρίς κανένα ηθικό ή ιδεολογικό υπόβαθρο.

Ο αντικειμενικός μας σκοπός είναι να συντρίψουμε την υπάρχουσα διαστρεβλωμένη αντίληψη όσο αφορά το ιερό δικαίωμα της εργασίας, καθώς υποκινείτε από διεφθαρμένους ανθρώπους ώστε να εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα. Είναι γεγονός ότι ο συνδικαλισμός στην σύγχρονη μορφή του, έχει καταστρέψει εργασιακά πεδία τα οποία θα έπρεπε να σφύζουν από ζωή, όπως για παράδειγμα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Ο σκοπός της Χρυσής Αυγής στο κομμάτι του συνδικαλισμού είναι να διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία, να διδάξει την κοσμοθεωρία του Λαϊκού Εθνικισμού η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα δικαιώματα του εργάτη, και να ξανά χτίσουμε σε κάθε κλάδο όλα αυτά που τα κομματόσκυλα έχουν γκρεμίσει. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος πολιτικού περιεχομένου με τους παρευρισκόμενος και άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου για άλλη μια φορά η Τ.Ο. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, πιστή στο καθήκον της, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση στην περιοχή   Αγγελοχωρίου Ναούσης. Αρχικά έγινε διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα της περιοχής και κλιμάκιο συναγωνιστών συζήτησε με τους πολίτες, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Στην συνέχεια σε κεντρικό κατάστημα  του Αγγελοχωρίου έγινε συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, όπου και έγινε ενημέρωση από τους συναγωνιστές για  το αγροτικό  πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, το μόνο που προσφέρει μια αξιόπιστη λύση στα προβλήματα τους. Έγινε σαφές ότι μόνο με Εθνική παραγωγή θα μπορέσει να ανακάμψει η οικονομία της χώρας και η επιτροπή αγροτών παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους από το νέο μνημόνιο Τέλος έγινε ενημέρωση από τους συναγωνιστές για το ψήφισμα που πήρε από τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς Ημαθίας στα μπλόκα της Κουλούρας και τονίστηκε ότι θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να αγωνιστούμε για το καλό αυτού του τόπου.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 κλιμάκιων συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα εμπορικά καταστήματα του Τριλόφου, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο ενημερώσεων στις γύρω περιοχές, μοιράζοντας φυλλάδια με το Εθνικό σχέδιο του κινήματος, τις θέσεις για τη λαθρομετανάστευση και εκατοντάδες φύλλα εφημερίδων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από θετική και δέχτηκαν την παρουσία μας με χαρά ζητώντας να μάθουν τις θέσεις μας.

Συζήτηση πραγματοποιήθηκε και στα ΚΑΠΗ του Τριλόφου, τόσο για οικονομικά θέματα όσο και για την τραγωδία που έγινε στο Παρίσι, όπου ο κόσμος σοκαρισμένος εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της Ελλάδας. Η υπόσχεση των συναγωνιστών ήταν ότι θα επισκέπτονται τις γύρω περιοχές συνεχώς – όπως κάνουν εδώ και μήνες – στεκόμενοι δίπλα στους Έλληνες, ενημερώνοντάς τους, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά μέχρι να λάμψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn338#ixzz3rjUuyfoU

Exit mobile version