Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Διασύνδεση πυρήνων τζιχαντιστών με αναρχικούς τρομοκράτες ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Διασύνδεση πυρήνων τζιχαντιστών με αναρχικούς τρομοκράτες ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η έκπληξή τους ήταν τέτοια, που στην αρχή θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι μετείχαν ενεργά στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, δύο εξ αυτών μάλιστα συνελήφθησαν εξερχόμενοι από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, επισκέφτηκαν κάποιο γνώριμο ή συγγενι- κό πρόσωπό τους σε παράνομο τζαμί της πλατείας Αττικής. Μόνο όταν μετά από διασταύρωση των στοιχείων ενός φερόμενου ως ιμάμη, το όνομα του οποίου υπάρχει στον κατάλογο των ισλαμιστών που συνδέ- ονται με την ISIS, η οποία έχει παραδοθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κατάλα- βαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sth-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio3#ixzz3rltVl8mN

Exit mobile version