Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μήνυση για «διαρροή απορρήτων εγγράφων» επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Πανούση

Η μήνυση για «διαρροή απορρήτων εγγράφων» επιβεβαιώνει τις καταγγελίες Πανούση

Στο «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύθηκε το παρακάτω ενδιαφέρον σχόλιο: «Απορία: Αναρωτιέται ο ειδικός συνεργάτης του υπουργείου Δικαιοσύνης, Παναγιώτης Λάμπρου για το πώς έφτασαν στα ΜΜΕ οι συζητήσεις που είχε με φυλακισμένους οι οποίοι κατηγορούνται ή καταδικάστηκαν για τρομοκρατικές ενέργειες. Την ίδια ακριβώς απορία μοιράζονται και αρκετές γραφίδες οι οποίες άκουσαν τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών που καταλήγουν σε ενώπιον κυβερνητικού στελέχους ομολογία βομβιστικής επίθεσης κατά κυβερνητικού παράγοντα. Άπαντες θεωρούν ότι το σημαντικότερο γεγονός εστιάζεται στην πηγή της πληροφορίας! Η απάντηση είναι απλή. Η πορεία της δημοσιοποίησης μιας “κατ΄ιδίαν συζήτησης” είναι ακριβώς επανάληψη αυτής που ακολούθησε η επαφή του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά με στελέχη της Χρυσής Αυγής. Μόνο που σε εκείνη την περίπτωση οι σημερινοί απορούντες ζητούσαν παραιτήσεις χωρίς να δίνουν δεκάρα για το αν η αποκάλυψη προερχόταν από “σκοτεινούς κύκλους” ή απλώς βρωμούσε».

Ανεξάρτητα από το τι θέλει να πει ο συντάκτης του παραπάνω σχολίου, η ουσία έγκειται στο ότι όπως και στην περίπτωση των παραδοχών του Μπαλτάκου, για την πολιτική σκευωρία Σαμαρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έτσι και στις αποκαλύψεις Πανούση, για την άμεση επαφή μελών της κυβέρνησης με παρακρατικές τρομοκρατικές συμμορίες όσο και με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, τηρείται η ίδια στάση. Δεν ασχολούνται, δηλαδή, με τις τρομερές αποκαλύψεις που έγιναν και στις δύο περιπτώσεις, αλλά στο πώς ήρθαν αυτές στο φως της δημοσιότητας!

Επειδή τα της υπόθεσης Μπαλτάκου είναι ευρέως γνωστά και τα όσα την αφορούν αποτελούν πλέον ένα ηχηρό χαστούκι (και με νομικό περιεχόμενο πλέον) κατά των πάσης φύσεως άμεσων και έμμεσων σκευωρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ας ασχοληθούμε με την πιο πρόσφατη περίπτωση, αυτή των καταγγελιών Πανούση. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε στοιχεία, τα οποία δείχνουν την κυβέρνηση να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με καταδικασμένους επικίνδυνους τρομοκράτες. Επαφές, όμως, που έχουν απολογητικό χαρακτήρα από την μεριά της κυβέρνησης προς τους αδίστακτους αυτούς εγκληματίες, οι οποίοι μαθημένοι μια ζωή να φέρονται σαν κακομαθημένα κωλόπαιδα συνεχίζουν να απαιτούν συνεχώς και να απειλούν ασύστολα.

Η «πλάκα» (αν μπορεί να ειπωθεί έτσι) είναι ότι ενώ οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης προσπάθησαν να φαιδροποιήσουν αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα («Γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο» είπε για τις καταγγελίες Πανούση ο Γιώργος Κατρούγκαλος. «Αστυνομικές ιστορίες», τις χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας), εν τούτοις το «μυθιστόρημα» και οι «Αστυνομικές Ιστορίες» μετά από δύο ημέρες μετετράπησαν σε «διαρροή απόρρητων εγγράφων», με εκπρόσωπους της κυβέρνησης (Παρασκευόπουλος, Τόσκας) να καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά, ακριβώς επειδή διέρρευσαν τα απόρρητα έγγραφα και όχι επειδή ο Πανούσης έλεγε, δήθεν, παραμύθια

Όσο εξελίσσεται αυτή η πολύ ύποπτη ιστορία τόσο περισσότερες αποκαλύψεις θα βγαίνουν στην επιφάνεια για τις μυστικές διασυνδέσεις κυβερνητικών κύκλων με τους ακροαριστερούς μισάνθρωπους και αρνητές των πάντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-ta-dhthen-paramuthia-tou-panoush-apodeiknuontai-diarroh-aporrhtwn-eggr#ixzz3rluHTPtr

Exit mobile version