Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Σαν σήμερα, τα τότε όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων φώναζαν «εδώ Πολυτεχνείο». Σήμερα αυτά τα ίδια όργανα κυβερνούν και φωνάζουν «εδώ Βρυξέλες». Οι Δήμοι στη Γερμανία κάνουν εξώσεις στους Γερμανούς πολίτες-ενοικιαστές για να βάλουν στα σπίτια αυτά το «νέο γερμανικό εργατικό δυναμικό» που συνίσταται από εξαθλιωμένους μη Χριστιανούς μετανάστες, για ν’ αλλάξει έτσι ο πληθυσμός της τέως Χριστιανικής Ευρώπης. Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα με την έξωση των Ελλήνων πολιτών από την πρώτη κατοικία τους. “Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται”. Ο “θεμελιώδης” εθνικισμός “Πατρίς, Θρησκεία, οικογένεια” είναι η μόνη λύση εναντίον της ΝΤΠ. Ας ξυπνήσουμε και ας αποδιώξουμε απ’ το ψεκασμένο μυαλό μας την προπαγάνδα τους. Ας διώξουμε τα προβατόσχημα τσιράκια και συνεργάτες της ΝΤΠ από την κυβέρνηση της Ελλάδος, τώρα.

Β.Α.

Όχι στην ισλαμική τρομοκρατία: Δυναμική παρουσία Χρυσής Αυγής και Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Παρίσι – Φωτορεπορτάζ

«ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: Στη μνήμη μας έχει παραμείνει ατόφιο το σύνθημα αυτό της «γενιάς του Πολυτεχνείου». Και αναρωτιόμαστε εμείς σήμερα: πραγματοποιήθηκε άραγε σήμερα, τόσες δεκαετίες μετά, το σύνθημα αυτό; Σήμερα που η «γενιά του Πολυτεχνείου» έχει την εξουσία; Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι κάθε άλλο παρά πραγματοποιήθηκε! Τότε «ψωμί» είχε όλος ο κόσμος. Σήμερα πολλοί συμπατριώτες μας ψάχνουν δυστυχώς στα σκουπίδια για να βρουν κάτι φαγώσιμο!!! Τότε η νεολαία είχε δωρεάν βιβλία που της χρειαζόταν για να μορφωθεί. Σήμερα οι φοιτητές καλούνται να ακριβοπληρώσουν αυτά τα βιβλία!!! Τότε δεν ήσαν ελεύθεροι παρά μόνο οι πατριδοκάπηλοι κομμουνιστές και οι συνοδοιπόροι τους από του να βλάψουν την πατρίδα μας. Σήμερα δυστυχώς διώκονται, από κράτος και παρακράτος, αυτοί που αγωνίζονται για το καλό της!!! Βλέπουμε δηλαδή ότι εκείνη η «συνεπής» γενιά είναι αυτή που πρόδωσε την Αιώνια Νεολαία. Γιατί δυστυχώς η σημερινή νεολαία δεν έχει καν μέλλον μπροστά της. Η σημερινή γενιά δεν έχει δουλειά, δεν μπορεί έτσι να κάνει καν οικογένεια. Ατενίζει το μαύρο μέλλον της με δικαιολογημένη αγανάκτηση. ΤΗΣ ΓΚΡΈΜΙΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!

Πύλη Ε8

Ο μύθος του Πολυτεχνείου και ο… θρύλος της Ηλένιας

Όλοι πλέον έχουμε αντιληφθεί τον θανάσιμο κίνδυνο που εγκυμονεί ο ισλαμικός φανατισμός. Αποδείχθηκε πως για τους ισλαμιστές όλοι οι άλλοι είναι άπιστοι που πρέπει να πεθάνουν! Διαπιστώσαμε πως οι ισλαμιστές που αιματοκύλησαν το Παρίσι είναι Γάλλοι και Βέλγοι 2ης γενεάς. Γεννήθηκαν και μεγάλωσαν ως Ευρωπαίοι πολίτες και όμως ποτέ δεν αφομοιώθηκαν με τους πολίτες και την κουλτούρα του κράτους που ανήκαν! Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, ειδικά για την Ελλάδα. Αφού η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αυτή που μοιράζει απλόχερα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ  στους λαθρομετανάστες. Την Ελληνική ιθαγένεια που σημαίνει την αποδοχή τους ως φυσικών απογόνων των προγόνων μας και εξομοίωσή τους με τους γηγενείς  Έλληνες, ενσωμάτωσή τους στο Ελληνικό  Έθνος ενώ είναι εντελώς ξένα στοιχεία προς τους  Έλληνες από πάσης απόψεως: καταγωγής, θρησκείας, γλώσσας, ηθών και εθίμων. Ξένοι θα παραμείνουν εφόσον η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ κληρονομείται, δε μεταβιβάζεται. Θα πρέπει να σταματήσει η ”καραμέλα” περί τριτοκοσμικών ισλαμιστών προσφύγων, υποδοχής και αποδοχής τους από το Ελληνικό κράτος και τους ”φιλόξενους” Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε την πατρίδα μας έρμαιο στους εποικιστές που έρχονται ως μόνιμοι ή δήθεν περαστικοί. Η Ευρώπη δεν τους θέλει και τα κράτη της θωρακίζουν τα σύνορά τους. Επομένως  εδώ θα μείνουν και  εδώ θα επιβληθούν. Οι ελληνικές κυβερνήσεις οφείλουν να προστατέψουν την Ελλάδα και τους  Έλληνες από την Ισλαμική λαίλαπα, είτε παρουσιάζεται με μορφή ”προσφύγων”, είτε ”οικονομικών μεταναστών”.  Εξάλλου δεν είναι πρόσφυγες, ακόμα και εάν είναι Σύριοι επειδή επιβιβάζονται από την Τουρκία, που δεν έχει πόλεμο. Εκτός τούτου, αυτοί οι νέοι άντρες, εάν υποθέσουμε πως είναι Σύριοι, τότε είναι ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ. Τους χρειάζεται η πατρίδα τους και αυτοί αφήνουν τα γεροντάκια μόνα τους και το σκάνε!  Επίσης, δεν είναι οικονομικοί μετανάστες, αφού μπορούν κάλλιστα να ζητήσουν καταφύγιο στα πλούσια και ομόθρησκα Αραβικά κράτη που δεν έχουν πόλεμο και όμως καταφεύγουν στην Ελλάδα που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας, Capital controls και χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο φτώχειας και στην κυριολεξία ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ!  Οι τριτοκοσμικοί ισλαμιστές εισβάλλουν στην Ελλάδα με σκοπό τον εποικισμό της και το σταδιακό  αφελληνισμό της! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Μ.Γ.

Μήνυμα Τσίπρα προς… αφέντη Νταβούτογλου λίγο πριν την επίσκεψη: Πάρτα όλα δικά σου!

Η γενιά του Πολυτεχνείου αφού πρώτα κατέστρεψε την Ελλάδα, καταλήστευσε το δημόσιο. Πρόδωσε τα εθνικά σου συμφέροντα και σε οδήγησε στο σημερινό αίσχος των μνημονίων και την απώλεια της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Ας ευχηθούμε η Νέμεσις να επιληφθεί των εγκλημάτων τους και να δώσουν λόγο για όσα έκαναν. Ο ρόλος της Νεμέσεως μοιραία πέφτει στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών την Χρυσή Αυγή, που παρά τα όσα εμπόδια που της έστησαν στο δρόμο της, στο τέλος θα τα καταφέρει να απονείμει δικαιοσύνη στο όνομα του Ελληνικού λαού.

Σ.Μ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Τα σπίτια των Ελλήνων βορά στα κοράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-18-noembriou-2015#ixzz3rqacJZq4

Exit mobile version