Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Καλαμάτα, Αμπελόκηποι – Συνέντευξη Στρατηγού Ελ. Συναδινού

Έκτακτη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Δράμας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στα χωριά Καλαμπάκι και Δοξάτο του νομού Δράμας. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στα χωριά Καλαμπάκι και Δοξάτο και διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου καθώς πολλοί κάτοικοι έλεγαν δώσε και σε μένα εφημερίδα. Επίσης, ο συναγωνιστής Αζαριάδης έδωσε ένα σύντομο μήνυμα αφύπνισης της νεολαίας σε τοπικό κανάλι, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη του Μετώπου Νεολαίας στην Τ.Ο. Δράμας την Τετάρτη 18/11/15. Η δράση συνεχίστηκε με τη διανομή εφημερίδων και του Εθνικού Σχεδίου του Κινήματος, έξω από χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όλων των δραμινών χορωδιών.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2015, στην ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και την ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά με θέμα από την μυθοπλασία του πολυτεχνείου στον μύθο της μεταπολίτευσης. Αρχικά, το λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής αναφερόμενος στις καταγγελίες πρώην υπουργού του σύριζα για σχέσεις πολιτικών της αριστεράς με τρομοκράτες. Επίσης, έγινε μια τοποθέτηση για τον αμείωτο ρυθμό εισβολής λαθρομεταναστών στη Χώρα μας και τον αυξανόμενο αριθμό προσέλευσής τους σε καθημερινή βάση. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής, ανάφερε ότι καμία προσπάθεια αντιμετώπισης ανεργίας δεν γίνεται από την αριστερή κυβέρνηση που έβγαινε παλαιότερα στους δρόμους και διαδήλωνε. Απεναντίας, η ανεργία και κυρίως στους νέους αγγίζει το 52% και στην πόλη της Δράμας ξεπερνά το 60%.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς κάνοντας μια αναδρομή για το πώς φτάσαμε από την μυθοπλασία του πολυτεχνείου, αυτή την ”πλαστή ηρωοποίηση” της αριστεράς στον σημερινό συμφερτό της λεγόμενης μεταπολίτευσης. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, οι προδότες κατάφεραν να διαλύσουν τα πάντα με την εσωτερική και εξωτερική πολιτική τους. Τι γιορτάζουν λοιπόν αυτοί οι λακέδες κάθε χρόνο; Το ξεπούλημα των πάντων επί 42 χρόνια; Αυτό το σάπιο δεξιοαριστερόστροφο κατεστημένο που καταστρέφει ολοένα και περισσότερο την Πατρίδα, γιορτάζει τη διάβρωση και διάλυση του Έθνους μας. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας από τους συμμορίτες της μεταπολίτευσης, γκρεμίζοντας τη ψευτοδημοκρατία τους, γιατί ο Λαός σήμερα δεν έχει ούτε ψωμί, ούτε παιδεία, ούτε ελευθερία. Οφείλουμε όλοι να συνταχθούμε ενεργά στην μόνη Εθνική Αντιπολίτευση, στη Χρυσή Αυγή. Μετά το πέρας των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο Καλαμάτας. Ο γραμματέας συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη τρέχουσα πολιτική κατάσταση, στο χτύπημα των τζιχαντιστών στο Παρίσι καθώς επίσης και στο παραμύθι του πολυτεχνείου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής συναγωνιστής και μέλος του πενταμελούς Βασίλειος Αλοίμονος ο οποίος αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση της Τ.Ο. αλλά και στα νέα πλάνα δράσης του μοναδικού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής στο νόμο Μεσσηνίας.

Την Παρασκευή 13-11-2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Αμπελοκήπων με θέμα “O ρόλος και η προσφορά της Ναυτιλίας στην Ελλάδα διαχρονικά ανά τους Αιώνες” από τον συναγωνιστή Μαυροδή Κασιδιάρη. Ο συναγωνιστής παρουσίασε από την αρχαιότητα έως και σήμερα στο ρόλο της ναυτιλίας ως εμπορικό και πολεμικό μέσον και των τελευταίων δεκαετιών έως και σήμερα στην πρόσφορα της στην οικονομία. Δυστυχώς όμως φθίνει λόγω των εφαρμοζόμενων πολιτικών των κυβερνήσεων των τελευταίων 40 ετών, καθώς και η εξαφάνιση των ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων και πλείστων επαγγελμάτων που εξαρτώνται από την ναυτιλία και υπάρχουν λόγω της ναυτιλίας.

Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινού εφ’όλης της ύλης στο Στρασβούργο για το ENA CHANNEL και στην εκπομπή “ΠΑΡΑ 5” του δημοσιογράφου Σπύρο Λάτσα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn339#ixzz3rqccN3YF

Exit mobile version