Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μάχες σε προάστιο του Παρισίου – Καμικάζι αυτοκτονίας εξουδετέρωσε η αστυνομία

Μάχες σε προάστιο του Παρισίου – Καμικάζι αυτοκτονίας εξουδετέρωσε η αστυνομία

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλλίσονται αυτή τη στιγμή στο Παρίσι, όπου διενεργείται στρατιωτική – αστυνομική επιχείρηση σε προάστιο, όπου και εντοπίστηκαν ύποπτοι για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής.

Οι ύποπτοι έχουν ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα και διεξάγονται κανονικές μάχες, ενώ προ ολίγων λεπτών οι αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα – καμικάζι πριν προλάβει να ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Δυνατές εκρήξεις έχουν σημειωθεί στο διαμέρισμα που εικάζεται ότι βρίσκονται οι δύο ύποπτοι, ενώ στην περιοχή έχουν καταφτάσει δύο πλήρεις λόχοι του Γαλλικού Στρατού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν θα είναι το τέλος της φρίκης, όπως θα ισχυριστούν οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ, αφού μόλις χθες είχαμε απόπειρες και στη Γερμανία, γεγονός που σημαίνει πως η Τζιχάντ βρίσκεται και επισήμως στο κατώφλι της Ευρώπης, με χιλιάδες τζιχαντιστές να είναι πλέον ενεργοί και να σχεδιάζουν επιθέσεις. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-maches-se-proastio-tou-parisiou-kamikazi-autoktonias-ejoudet#ixzz3rqdIAlpp

Exit mobile version