Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτήν την Πατρίδα ονειρεύονται: Να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες!

Αυτήν την Πατρίδα ονειρεύονται: Να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες!

Στέλεχος του Σύριζα βρήκε «λύση» για το δημογραφικό: χορήγηση ιθαγένειας σ’ όλους τους μετανάστες!

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μετατραπεί στον αριστερό διαχειριστή των μνημονιακών συνταγών, μπορεί δίχως την παραμικρή τύψη να εκτελεί τις παράλογες εντολές των διεθνών τοκογλύφων για την οριστική παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας, την πλήρη παράδοση της δημόσιας περιουσίας και την συνεχώς διογκούμενη επιχείρηση «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού, αλλά παραμένει συνεπής στην εκφορά λόγου και κυρίως πράξεων εθνομηδενιστικού χαρακτήρα.

Ο «αντιμνημονιακός αγώνας» αποδείχθηκε ένα κακόγουστο αστείο πολιτικής εξαπάτησης, αλλά οι ανθελληνικές δηλώσεις και ενέργειες παραμένουν ακέραιες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει ένα από τα στελέχη εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία χαράζουν την στρατηγική πορεία του. Πρόκειται για το μέλος της Κ.Ε. του κόμματος Πάνο Τριγάζη, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο Τριγάζης, αναφερόμενος στο προσφυγικό ζήτημα κάνει αναφορά για τον νόμο της κυβέρνησης για την ιθαγένεια, τον οποίο υπερασπίζεται, καθώς “δια του οποίου δίνεται η δυνατότητα απόκτησης της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, δηλαδή σε παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, δεν γνώρισαν άλλη πατρίδα από την Ελλάδα και μετέχουν «της ημετέρας παιδείας» (έκφραση του Ισοκράτη). Η αυτοαποκαλούμενη και «εθνικόφρων» παράταξη, δεν έχει αντιληφθεί, λόγω του συντηρητισμού της, ότι τα Ελληνόπουλα που προανέφερα (νέα ελληνόπουλα, διότι έλληνας γεννιέσαι και γίνεσαι!), αποτελούν δύναμη για την ελληνική κοινωνία και το μέλλον της, δεδομένης και της δημογραφικής κρίσης που αντιμετωπίζουμε. Σήμερα στην Ελλάδα είμαστε έντεκα εκατομμύρια κάτοικοι, συμπεριλαμβανομένων  των μεταναστών κάθε προέλευσης που έχουν απογραφεί, αλλά σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της χώρας μας θα είναι 10,7 εκατομμύρια το 2030 και 9,4 εκατομμύρια το 2050. Με τέτοιες προβλέψεις για την πληθυσμιακή συρρίκνωση της χώρας μας, μια πραγματικά εθνική πολιτική θα έπρεπε να επιδιώκει πρωτίστως την πολιτογράφηση των μεταναστών δεύτερης γενιάς”.

Η όλη τοποθέτηση του συριζαίου Τριγάζη θυμίζει, κατά κάποιο τρόπο, την έκφραση «Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι». Αφού διαστρεβλώνει το αληθινό νόημα της ρήσης του Ισοκράτη, ο Τριγάζης βρίσκει λύση για το δημογραφικό πρόβλημα την χορήγηση της ιθαγένειας μαζικά στους μετανάστες, τους οποίους βαφτίζει ως «νέα ελληνόπουλα».

Αντί να δοθούν κίνητρα στις Ελληνικές Οικογένειες να μπορέσουν να τεκνοποιήσουν και να φέρουν στον κόσμο με ασφάλεια και φροντίδα νέα Ελληνόπουλα, η προτεινόμενη «λύση» του Τριγάζη είναι η χορήγηση σωρηδόν ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών. Η Γαλλία αποτελεί το πιο τρανταχτό παράδειγμα της πλήρους και παταγώδους αποτυχίας του πολυπολιτισμικού μοντέλου, καθώς η εκμάθηση της γαλλικής «κουλτούρας» στους μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς δεν απέφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι αυτοί νιώθουν «ξένοι», παρότι ζουν σε μια χώρα στην οποία γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με την σύγχρονη γαλλική αντίληψη.

Εν τούτοις, επειδή η ιθαγένεια και η εθνικότητα αποτελούν κάτι το έμφυτο και δεν έχουν καμία σχέση με την χορήγηση υπηκοότητας και την πολιτογράφηση, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, είτε είναι μαρξιστές διεθνιστές, είτε φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, χαμένοι μέσα στις αντιφάσεις των αντιφυσικών ιδεολογημάτων τους, και έχοντας μια εξ ολοκλήρου λανθασμένη αντίληψη οικονομικού περιεχομένου και χαρακτήρα για τις αέναες διαδικασίες της Ιστορικής εξέλιξης, επιμένουν να τραβούν την Πατρίδα των Ελλήνων προς τον γκρεμό.

Η επιχειρούμενη μετατροπή του ομοιογενούς εθνικά Ελληνικού Λαού σε έναν ετερόκλητο πληθυσμιακό χυλό, δίχως κοινή καταγωγή και παρόμοια ιστορική καταγωγή, αποτελεί τον απώτερο στόχο όλων των υπηρετών της παγκοσμιοποίησης, είτε δεξιού, είτε αριστερού πολιτικού προσανατολισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stelechos-tou-suriza-brhke-lush-gia-to-dhmografiko-chorhghsh-ithageneias-s#ixzz3rqeVKjOD

Exit mobile version