Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Εφαρμόζετε την πολιτική “Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη”

YouTube Poster

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή οικονομικών σχετικά με το πολυνομοσχέδιο για τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας.

Το εν λόγω νομοσχέδιο είναι καταστροφικό για την οικονομία της Ελλάδος και εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο τον Έλληνα που δεν μπορεί να αποπληρώσει τα τοκογλυφικά δάνειά του. Πολλές ελληνικές οικογένειες έχουν τουλάχιστον έναν άνεργο και αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς είναι αυτή που ξεκινάει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, ενώ παλαιότερα υποσχόταν ακριβώς το αντίθετο. Η μνημονιακή κυβέρνηση προχωράει ακόμα και στην υπερφορολόγηση του νόμιμου τζόγου και θα προκαλέσει ως αποτέλεσμα την μετακίνηση των παιχτών στον παράνομο τζόγο που ήδη φτάνει τα 6 δισ. ευρώ.

Ένα ακόμη “ισοδύναμο” είναι η φορολόγηση του κρασιού. Το ΦΠΑ στον οίνο αγγίζει το 23% την ίδια ώρα που τα οινοπνευματώδη, εν των οποίων τα περισσότερα είναι εισαγόμενα, έχει τον ίδιο συντελεστή φορολογίας. Το εν λόγω ισοδύναμο θα βλάψει τα μέγιστα την τοπική παραγωγή οίνου, αλλά και τα πολλαπλά επαγγέλματα που συνδέονται με αυτήν.

Τελειώνοντας ο Συναγωνιστής υπενθύμισε ότι παρά τις αντιθέσεις και τους διαξιφισμούς της ΝΔ, τον Αύγουστο είχε ψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο και είχε καταδικάσει κι εκείνη μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ σε άθλια φτώχεια τον ελληνικό λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-efarmozete-thn-politikh-kanena-spiti-sta-cheria-idioktht#ixzz3rrYl1tX5

Exit mobile version