Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Θλίψη προκάλεσαν στους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου οι περικοπές στον προϋπολογισμό της βουλής κατά 10%. Το παραπάνω μεταφράζεται σε μείωση κατά εξακόσια περίπου ευρώ στις παχυλότατες αμοιβές τους και διαμαρτύρονται λέγοντας πως ο “λαϊκισμός” τους τις επιβάλλει φωτογραφίζοντας τις πολιτικές της θέσεις της Χρυσής Αυγής που αφορούν τους προκλητικούς μισθούς των βουλευτών. Λαϊκισμό ονομάζουν τις εκτός πραγματικότητας απαιτήσεις τους σε σχέση με αυτά που βιώνουν οι Έλληνες με τα μνημόνια που οι ίδιοι ψήφησαν. Ούτε ντροπή έχουν ούτε φιλότιμο. Δεν υπολογίζουν ούτε την ανεργία, τις απολύσεις, τους πλειστηριασμούς κατοικιών, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στην αγορά. ΝΤΡΟΠΗ τους!

Ν.Π. 

Απόλυτη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: σύλληψη δυο τζιχαντιστών στην Κω!

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει στους τούρκους δημοσιογράφους για το Τέμενος που θα γίνει στην Αθήνα. Οι τούρκοι στις δηλώσεις του αυτές χαμογελούν με ευχαρίστηση και μας στέλνουν χιλιάδες μουσουλμάνους κάθε μέρα. Λυπάμαι που το γράφω αλλά σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας δεν θα είναι ούτε τα μισά από αυτούς. Θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Σ.Μ. 

Η “πρώτη φορά αριστερά” έστειλε τα ΜΑΤ να διαλύσουν το συλλαλητήριο των αγροτών – Φωτογραφίες, Βίντεο

Άλλα λένε στον Πούτιν και άλλα κάνουν! Ευρώπη και ΗΠΑ παίζουν πλέον με την φωτιά.  Οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν άλλη μια παράδοση πυρομαχικών στους μαχητές του Συριακού Αραβικού Συνασπισμού. Είναι η δεύτερη φορά που οι ΗΠΑ εξοπλίζουν τον Συνασπισμό αυτό, μια οργάνωση που αποτελείται από 10-12 ομάδες με συνολική δύναμη 5.000 μαχητών και οι οποίοι είναι παρακλάδι – τροφοδότης των τζιχαντιστών. Από την άλλη, πρόσφατα η Γαλλία, πούλησε όπλα στους τζιχαντιστές και αγόρασε πετρέλαιο… Έρημη Ευρώπη… Παίζουν οι πολιτικοί με τις ζωές μας.

Θ.Τ. 

Ρωσικά μαχητικά στην υπηρεσία του Λιβάνου τελειώνουν τους τρομοκράτες του Isis

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-19-noembriou-2015#ixzz3rtVenyqs

Exit mobile version