Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Πειραιάς, ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή, 15 Νοεμβρίου, η Τ.Ο. Καβάλας βρέθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στον λαό του νομού Καβάλας, όπου για μια ακόμη φορά όπως όλοι οι Έλληνες δοκιμάζεται από τις μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων. Οι συναγωνιστές επισκεφτήκαν πρώτα τη κωμόπολη της Νέας Καρβάλης όπου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα των κατοίκων αλλά και να τονώσουν το ηθικό των ταλαιπωρημένων Ελλήνων με την παρουσία τους.

 

Ακολούθησαν τα χωριά Ποντολίβαδο, Πετροπηγή, Πέρνη, Γραβούνα και Ζαρκαδιά όπου το κλιμάκιο της Τ.Ο. Καβάλας έδωσε το δυναμικό παρόν με κάθε δράση του Λαϊκού Συνδέσμου, μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού στην καρδιά όλων των συμπατριωτών μας. Εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια με το εθνικό μας σχέδιο μοιράστηκαν στους πολύπαθους πολίτες, οι οποίοι για ακόμα μία φορά έσπευσαν να λάβουν με ενθουσιασμό το υλικό της ενημερωτικής μας δράσης.

Η απογοήτευση των πολιτών από την συνεχιζόμενη φοροεπιδρομή των τελευταίων ετών που πλέον κορυφώνεται με την αριστερή κυβέρνηση της δήθεν ελπίδας είναι γεγονός. Η Χρυσή Αυγή πράττει το καθήκον της και συνεχίζει της ενημερωτικές δράσεις σε όλη την επικράτεια.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει το κοινωνικό της έργο με μια ακόμη πετυχημένη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 15 Nοεμβρίου στην Καβάλα. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες από όλο τον νόμο Καβάλας, ασπαζόμενοι το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, έσπευσαν στο νοσοκομείο Καβάλας για να συνδράμουν σε αυτή την κοινωνική δράση μας, δίνοντας ζωή και ελπίδα στους Έλληνες. Η σημερινή αιμοδοσία αποτελεί την έβδομη κατά σειρά αιμοδοσία που γίνεται από την Τ.Ο. Καβάλας και αποτελεί πλέον έναν αναγνωρισμένο θεσμό για την Καβάλα. Δεν πτοούμαστε από την λάσπη των μεγάλων καναλιών και την τρομοκρατία του συστήματος και του παρακράτος, ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα.

Την Τρίτη, 17/11/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία βιντεοπροβολή στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, με θέμα τον μύθο του Πολυτεχνείου. Ακολούθησε εκτεταμένη ανάλυση του θέματος από τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε., Παναγιώτη Καρυτιανό. Το φιλμ το οποίο προβλήθηκε αποτελεί σπάνιο υλικό, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να προβληθεί ποτέ σε κανένα από τα ΜΜΕ. Πρόκειται για την συνέντευξη του επικεφαλής των αρμάτων της νύχτας της 17ης Νοεμβρίου του 1973, οποίος περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι πραγματικά συνέβη, καταρρίπτοντας κάθε μύθο αφού φυσικά στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός.

Μετά το πέρας της προβολής τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Παναγιώτης Καρυτιανός, ο οποίος παρέθεσε όλα τα δεδομένα που διαθέτουμε για τον μύθο του Πολυτεχνείου, τονίζοντας πως η γενιά των “επαναστατών” του οφείλετε σε πραγματικά μεγάλο βαθμό για την εξαθλίωση της πατρίδας μας σήμερα. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος πολιτικού περιεχομένου με τους παρευρισκόμενος και άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Παρουσία του βουλευτή Νομού Κιλκίς, συναγωνιστή Χρήστου Χατζησάββα, με τη συμμετοχή παλαιών και νέων συναγωνιστών, στελέχη του Λαικού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί στη Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν διανομή του νέου, καλαίσθητου, ενημερωτικού φυλλαδίου που εξέδωσε ο ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ., στην πιάτσα ταξί του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Η αποδοχή από τους συναδέλφους ήταν πολύ θετική και συζητήθηκαν με τον συναγωνιστή βουλευτή Χρήστο Χατζησάββα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των αυτοκινητιστών ταξί. Ο ΛΑ.ΣΙ.ΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επίσης, οφείλει να ευχαριστήσει θερμά για την παρουσία του στην συγκεκριμένη δράση, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής, συναγωνιστή Κοσμά  Ήλκο, όπου  με την ηθική συμπαράστασή του καταδεικνύεται πως ο Εθνικιστικός Αγώνας είναι κοινός , ακόμη και αν πρόκειται  στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνδικαλιστικής ενημερωτικής δραστηριότητας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn340#ixzz3rvTFRzFC

Exit mobile version