Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα που χαρακτήριζε «σφαγέα» τον Άσαντ, τώρα ανησυχεί για τον ISIS

Ο Σύριζα που χαρακτήριζε «σφαγέα» τον Άσαντ, τώρα ανησυχεί για τον ISIS

Θεωρώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων επιχειρούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αυτοδιαψεύδονται με τον πιο κραυγαλέο τρόπο.

Το διαπιστώσαμε αυτό με την εντυπωσιακή μεταστροφή του και την μεγαλειώδη κωλοτούμπα στο θέμα του αντιμνημονιακού αγώνα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μετετράπη στον πιο φανατικό υποστηρικτή και διαχειριστή του τρίτου (και χειρότερου μέχρι στιγμής) Μνημονίου. Όμως οι επιδόσεις ψευδολογίας του ΣΥΡΙΖΑ επεκτείνονται και σ’ άλλους τομείς, όπως π.χ. στο ζήτημα της Συρίας και του ISIS.

Στην «Αυγή» της Τετάρτης διαβάζουμε ότι «Ένα πλέγμα χωρών συνεργάστηκε για την ανατροπή του Άσαντ. Έβλεπαν τα λάφυρα, αλλά όχι τη φωτιά». Η αναφορά αυτή της έρπουσας κυκλοφοριακά φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με αφορμή την επιδρομή των Ισλαμιστών δολοφόνων του ISIS στο Παρίσι, γράφοντας μάλιστα ότι οι δυνάμεις της Δύσης μαζί με άλλες της περιοχής «αποτέλεσαν τα στηρίγματα των Τζιχαντιστών».

Στο παρελθόν, όμως, άλλα υποστήριζαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ρένα Δούρου τόσο το 2011, όσο και το 2013 (με την ιδιότητα της τότε ως υπευθύνου της Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ) καλούσε τον διεθνή παράγοντα, δηλαδή τις δυτικές δυνάμεις, να επέμβει στρατιωτικά για να ανατρέψει «τον σφαγέα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσαν, Άσαντ ακολουθώντας επακριβώς την φρασεολογία του Ομπάμα και των «γερακιών» του αμερικανικού πενταγώνου.

Ας μην παριστάνουν, λοιπόν, τους «τεθλιμμένους συγγενείς» εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και ας καταλάβουν ότι υπάρχει μνήμη για τα άθλια έργα και τις ανάλογες ημέρες του. Αν πράγματι ο «σφαγέας» Άσαντ είχε τότε ανατραπεί, η δύναμη των Τζιχαντιστών του ISIS θα είχε εξαπλωθεί σε πολύ πιο επικίνδυνο βαθμό. Αυτοί, όμως, που αναιδώς και δίχως να αισχύνονται μιλούσαν μόλις πριν λίγο καιρό για την ανατροπή του Άσαντ δεν δικαιούνται να «ανησυχούν» για την επέκταση της τρομοκρατικής δράσης των ISIS.

Ίσα-ίσα που με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων διευκολύνουν αφάνταστα το έργο τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-pou-charakthrize-sfagea-ton-asant-anhsuchei-twra-gia-ton-isis#ixzz3ryBKgUdM

Exit mobile version