Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Πέλλα, Κιλκίς, Πιερία, Σέρρες

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης, πολιτική ομιλία των συναγωνιστών Ματαθιόπουλου Αρτέμη και Γραικού Φώτη. Την εκδήλωση άνοιξε ο εκλεγμένος περιφερειακός Σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία συναγωνιστής Φ. Γραικός, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του ανέλυσε τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σχετικά με το αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και την πρωτογενή παραγωγή.

Έπειτα το λόγω έλαβε ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος, αφού τόνισε τη σημασία που έχει η πρωτογενής τομέας παραγωγής, ώστε ένα Κράτος να είναι ανεξάρτητο, ανέλυσε το λόγο για τον οποίο η νεομνημονιακή κυβέρνηση χτυπάει ειδικά τον αγροτικό τομέα.

Αναφέρθηκε επίσης στο μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και στο κτύπημα που έγινε στο Παρίσι, σημειώνοντας ότι η ιδεοληπτική πολιτική των ανοικτών συνόρων μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και στην Πατρίδα μας. Τέλος οι συναγωνιστές απάντησαν σε ερωτήσεις για τις θέσεις του Κινήματος σε όλους τους τομείς  μετατρέποντας την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση. Ο κόσμος δήλωσε την αγανάκτηση του, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της Πατρίδας μας.  Οι συναγωνιστές με τη σειρά τους υποσχέθηκαν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με ενημερωτικές δράσεις παντού, αφού το κίνημα είναι αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, τα οποία έχουν τους λόγους τους να μην ακουστεί η φωνή της αλήθειας. Με τη λήξη της εκδήλωσης όλοι σε στάση προσοχής, έψαλαν συγκινημένοι τον Εθνικό μας ύμνο.

Τη Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 φίλοι και συναγωνιστές του Κινήματος παραβρέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας στην ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Λιόκου Νικόλαου με θέμα τους μύθους και τις αλήθειες για την 17η Νοεμβρίου 1973. Ο συναγωνιστής αφού ανέλυσε το χρονολόγιο των γεγονότων, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στον τρόπο που η αριστερά καπηλεύτηκε το συμβάν παρουσιάζοντας στην αρχή μέχρι και χιλιάδες νεκρούς. Στη συνέχεια επεσήμανε τα διάφορα ψεύδη που μέχρι σήμερα πολλοί πιστεύουν γιατί απλά δεν έχουν ενδιαφερθεί να μάθουν.

Το μόνο που κατάφερε η συγκεκριμένη κατάληψη του πανεπιστημιακού χώρου, την οποία το ίδιο το ΚΚΕ τότε καταδίκασε, ήταν η επιβολή μιας νέας σκληρής δικτατορίας καθώς και η ιδεολογική ηγεμονία της νεοαριστεράς στα μεταπολιτευτικά χρόνια, την οποία κάποιοι όψιμοι «δεξιοί» σήμερα «απειλούν» ότι θα πολεμήσουν. 42 χρόνια μετά, η συγκεκριμένη γιορτή τους αρχίζει να ξεθωριάζει και το μόνο που έχει μείνει είναι η γύμνια της αριστεράς που σαν πρώτη φορά κυβέρνηση ο «αριστερός» Πρωθυπουργός κατέθεσε αμήχανα στεφάνι, δεχόμενος τις αποδοκιμασίες των «αριστερών» πρώην συντρόφων του.

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας η προγραμματισμένη ομιλία σχετικά με το πώς ο Λαϊκός Εθνικισμός αποτελεί φραγμό στην επιχειρούμενη παγκοσμιοποίηση γενικότερα και στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης ιδιαίτερα. Πρόσφατο θλιβερό γεγονός που αποδεικνύει άλλη μια φορά την παταγώδη αποτυχία του πολυπολιτισμικού μοντέλου των κοινωνιών, που προωθείται συστηματικά και αναδεικνύει τις συνέπειες της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, το λουτρό αίματος που προκάλεσαν φανατικοί ισλαμιστές στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, όπου έχασαν άδικα την ζωή τους αθώοι πολίτες.

Ο βουλευτής Πέλλας, συναγωνιστής Σαχινίδης Γιάννης, αναφέρθηκε στα γεγονότα αυτά και τόνισε επιπλέον πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που με σθένος υπερασπίζεται εντός και εκτός Βουλής την ανάγκη ύπαρξης ενός Εθνικού Κράτους που θα είναι υπέρμαχο του Γένους με κάθε δυνατό τρόπο. Ο συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης αναφέρθηκε στα λεγόμενά του στην ανάγκη να συσπειρώσουμε όλο και περισσότερους Έλληνες στον αγώνα μας για μια Ελλάδα που θα μεριμνά πρώτα για τις ανάγκες των Ελλήνων και θα εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών της. Από κοινού οι συναγωνιστές ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τις επερχόμενες πολιτικές δράσεις. Η ομιλία έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Για ακόμα μια χρονιά, κλιμάκιο της Τ.Ο. Παιονίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Νομού Κιλκίς, έδωσε το παρών την ημέρα μνήμης της Ηρωικής Δασκάλας Βασιλικής Παπαθανασίου, στο ακριτικό Σκρα. Παρουσία συναγωνιστών της περιοχής και του βουλευτή Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Χατζησάββα Χρήστου. Ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Παιονίας Παπαδόπουλος Αντώνιος κατέθεσε στεφάνι ενώ καμία πολιτική – θρησκευτική ή κρατική αρχή δεν έδωσε το παρών. Είναι δύσκολο βέβαια να ανέβεις τόσο ψηλά με τόση υγρασία και κρύο αν δεν είναι προεκλογική περίοδος. Η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί και ενημέρωνε τους κατοίκους για τον λόγω της επίσκεψης της μιας και οι ίδιοι δεν μπαίνουν στον κόπο να μάθουν την πρόσφατη ιστορία που εκτυλίχτηκε έξω από τις πόρτες των σπιτιών τους.

Αναθεωρητική η ομιλία της συναγωνίστριας  Μαρίας Μπατάλα για τον μύθο του Πολυτεχνείου την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας. Αναλύοντας τις σκοτεινές παραπλεύρους η συναγωνίστρια έριξε φως στην “επανάσταση της  CIA”, που εκτυλίχτηκε εκείνες τις μέρες στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου. Το μεταπολιτευτικό  φαύλο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας που οδήγησε την χώρα στον ορυμαγδό προήλθε από εκείνη ακριβώς την γενιά, την διαβόητη γενιά του Πολυτεχνείου… Πολιτικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι και προστάτες της εντόπιας τρομοκρατίας, που  αφήσαν  «ελαφρά τη καρδία» τα μούσια και τα ταγάρια για να δώσουν την θέση τους στα Αρμάνι  κοστούμια και τους πανάκριβους χαρτοφύλακες! Στην επερχόμενη τρομοκρατική λαίλαπα που θα ξεσπάσει αναπόφευκτα κάποια στιγμή στην Ελλάδα η «γενιά του Πολυτεχνείου» θα φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη!

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε τελετή μνήμης για τα θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών στη θέση Τραπέζια της Νικόκλειας νομού Σερρών. Η Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής έδωσε βροντερό παρόν στην εκδήλωση με πολυμελές κλιμάκιο, καταθέτοντας και στεφάνι. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι συγγενείς των θυμάτων για ακόμα μια φορά υποδέχτηκαν με θέρμη το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με τις παραινέσεις για συνέχιση του αγώνα να είναι αδιάκοπες. Αντίθετα, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης ώστε να προφυλαχθούν οι βουλευτές της μνημονιακής χούντας από την οργή του απλού κόσμου.

Οι 180 άοπλοι χωρικοί συνελήφθησαν από τους ΕΛΑΣιτες και μετά από απάνθρωπα βασανιστήρια ημερών, σφαγιάσθηκαν την 21η Νοεμβρίου 1944. Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες των συγγενών των θυμάτων, σύμφωνα με τους οποίους, όταν μετά τις εκτελέσεις έψαξαν να βρουν τους αγαπημένους τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τις προσβολές, τη χλεύη και την κοροϊδία των κομμουνιστών. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, για μήνες οι συγγενείς των θυμάτων περιπαίζονταν από τους ΕΛΑΣιτες, που τους έλεγαν ότι τα θύματα δήθεν κρατούνταν σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας. Οι Σερραίοι έχουν πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος στις συμμορίες των ορφανών του Στάλιν, με πολλές χιλιάδες νεκρούς. «Κάποιοι» προσπαθούν να κάνουν τους χιλιάδες άμαχους σφαγιασθέντες να ξεχαστούν, διαστρεβλώνοντας την ιστορία ασύστολα και χαρακτηρίζοντας τις επετείους «γιορτές μίσους», ενώ παράλληλα γιορτάζουν μια στημένη φιέστα με κατασκευασμένα «θύματα». Η Χρυσή Αυγή θα δίνει πάντα το παρόν στις εκδηλώσεις μνήμης, καθώς έχουμε ιερό καθήκον να κρατήσουμε τη μνήμη των θυμάτων ζωντανή, μεταλαμπαδεύοντας την πραγματική εξιστόρηση των γεγονότων στις επόμενες γενιές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn341#ixzz3s1Xfa3VR

Exit mobile version