Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλείσανε τα σύνορα και οι σκοπιανοί: Τελικός προορισμός εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών η Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Κλείσανε τα σύνορα και οι σκοπιανοί: Τελικός προορισμός εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών η Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

5000 λαθρομετανάστες συνωστίζονται στην Ειδομένη

Τελικώς αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι η μόνη χώρα – κορόιδο στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα. Η Ειδομένη στα ελληνοσκοπιανά σύνορα έχει κατακλυστεί από τουλάχιστον 5000 λαθρομετανάστες που έχουν φτάσει εκεί, προσπαθώντας να περάσουν στα Σκόπια.

Οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές και δείχνουν το μέγεθος της απελπισίας των κατοίκων αυτών των ακριτικών περιοχών.

Οι σκοπιανοί έχουν στείλει αστυνομία και ξεκινάνε την ανέγερση φράχτη, κλείνοντας τα σύνορά τους.

Αυτό ήρθε, φυσικά, μετά το μακελειό στο Παρίσι, αφού η κυβέρνηση των Σκοπίων αποφάσισε να περνάνε τα σύνορα μόνο Σύροι, Αφγανοί και Ιρακινοί. Αυτή η απόφαση, βεβαίως, αποσκοπεί στο να περνάνε μόνο «ταυτοποιημένοι», έτσι ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο μακελειό τζιχαντιστών και στα Σκόπια.

Η μόνη χώρα που διατηρεί ανοιχτά τα σύνορα για όλους και έχει γίνει αποθήκη ψυχών και τζιχαντιστών είναι η Ελλάδα.

Η κυβέρνηση Σανέλ πιστή στις ιδεοληψίες που διέπουν όλα τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους λαθρομετανάστες. 

http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_p84uvh5j/uiconf_id/8700151

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kleisane-ta-sunora-kai-oi-skopianoi-mono-h-ellada-emeine-me-anoichta-sunora#ixzz3s1zhKdEe

Exit mobile version