Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2015

Χθες στην βουλή ψηφιζόταν τα προαπαιτούμενα. Δυστυχώς λόγω του ωραρίου εργασίας μου δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω ζωντανά το κανάλι της βουλής και να ακούσω τον Αρχηγό μας να τοποθετείται για τα νέα μνημονιακά και αιματηρά μέτρα της αριστεράς. Είναι ντροπή η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, να μην είχε καμία απολύτως προβολή από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Μια πρωτοφανής φίμωση που αποσκοπεί όχι στην αποδυνάμωση του εθνικιστικού κινήματος, αλλά στην πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η συνεχής προβολή μνημονιακών απόψεων, μνημονιακών πολιτικών και δημοσιογράφων. Αλλά ας έχουν στο νου τους ότι το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να φιμωθεί όσο και αν το θέλουν. Τα σύμβολα μας είναι αιώνια και δεν θα σωπάσουν ποτέ.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Α.Μ.Κ.

Ακόμα ένα δώρο στους τούρκους έκανε ο Alexis: Τους άνοιξε τον δρόμο για την Ευρώπη χωρίς να έχουν αναγνωρίσει την Κύπρο!

Οι ανάλγητοι νέο φιλελεύθεροι κομμουνιστές, παίρνουν τα σπίτια του λαουτζίκου και τα χαρίζουν στα διεθνή χρηματοδοτικά funds. Προστατεύουν μόνο το 25% των δανειοληπτών και αυτούς μέσα από μια δαιδαλώδη γραφειοκρατική διαδικασία. Tους υπόλοιπους τους ρίχνουν βορά στους τοκογλύφους και τους ξένους κερδοσκόπους ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με τα σκοτεινά τους σχέδια. Θα στεγάσουν εκεί μεγάλο μέρος των λαθρομεταναστών και ασφαλώς σαν γνήσιοι απόγονοι του Μαμωνά θα καρπωθούν τις επιδοτήσεις των ενοικίων μιας και έχουν προβλεφθεί τέτοια κονδύλια από το μόρφωμα που λέγεται ΕΕ.

Σ.Μ. 

Τους «έλιωσε» η Ρωσική Αεροπορία: Οι τζιχαντιστές εκκενώνουν το Αρχηγείο τους στη Ράκκα της Συρίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωθυπουργός είπε στους τούρκους ότι το τζαμί θα κατασκευαστεί στην Αθήνα. Υπάρχουν ήδη 100 αυτοσχέδια τεμένη στην Αθήνα γιατί όχι ένα ακόμη, αφού ακόμη και η Αγία Σοφία στο κέντρο της Αθήνας θα μετατραπεί σε τζαμί. Στην Τουρκία σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και μία εκκλησία. Από την άλλη η Ελλάδα, όπως φαίνεται, θα στηρίξει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ πράγμα που σημαίνει πως πέραν του ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρομεταναστών που μας στέλνει καθημερινά άλλα τόσα εκατομμύρια τούρκων πολιτών θα έρθουν στην Ελλάδα ως πολίτες της ΕΕ. Μια Τουρκία στην ΕΕ θα είναι το πολυπληθέστερο έθνος λαμβάνοντας τους περισσότερους ψήφους στο Κοινοβούλιο της ΕΕ. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η χώρα μας τα τελευταία χρόνια κυβερνάται από προδοτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις.

Γ. Γ.

Κλείσανε τα σύνορα και οι σκοπιανοί: Εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα εκατομμύρια λαθρομετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-20-noembriou-2015#ixzz3s5GIR5ba

Exit mobile version