Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συναγερμός στο Βέλγιο για ισλαμικό χτύπημα – Στρατός στους δρόμους των Βρυξελλών

Συναγερμός στο Βέλγιο για ισλαμικό χτύπημα - Στρατός στους δρόμους των Βρυξελλών

Όπως διαβάζουμε από το πρωί το Βέλγιο βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό. Έχει κλείσει ήδη το μετρό των Βρυξελλών και έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία, υπό το φόβο ένοπλων τρομοκρατικών επιθέσεων από τζιχανιστές. Σύμφωνα με το Associated Press, ο Βέγλος πρωθυπουργός ανέφερε ότι υπάρχει ο φόβος ότι «αρκετά άτομα με όπλα και εκρηκτικά θα μπορούσαν να εξαπολύσουν επίθεση, ενδεχομένως σε πολλά μέρη».

Όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ, οι μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες για προχωρημένα σχέδια νέου αιματοκυλίσματος στο όνομα του Ισλάμ, ενώ βρέθηκε και οπλοστάσιο με χημικά.

Άκρως υποκριτική, βεβαίως, η στάση των Βρυξελλών από τη στιγμή που τόσο στο μακελειό του Charlie Hebdo, όσο και στο πρόσφατο μακελειό του Παρισίου, οι δράστες είχαν μεγαλώσει και είχαν εξοπλιστεί στις Βρυξέλλες. Κοινώς, θέτοντας υπό περιορισμό όλους τους κατοίκους τους, προσπαθούν να περιορίσουν τους τζιχαντιστές που οι ίδιοι υπέθαλψαν.

Κάπως έτσι η προφανής αποτυχία της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την εγκαθίδρυση του «Μεγάλου Αδελφού» και της ακόμα πιο εντατικής παρακολούθησης των πάντων. Όλα αυτά πάντα υπό το πρόσχημα της ισλαμικής τρομοκρατίας, την ίδια ώρα που η πολιτική των ανοιχτών συνόρων ευνοεί την εξάπλωση των τρελών του Αλλάχ.

Όλα αυτά αντί να ακολουθήσουν τις ενδεδειγμένες και στοχευμένες πολιτικές καταστολής της ισλαμικής τρομοκρατίας, που στο κάτω κάτω δεν είναι εγγενής, αλλά εισαγόμενη.

Κάπως έτσι εγκαθιδρύεται με σταθερά βήματα η δικτατορία των «δημοκρατών», οι οποίοι θα ασκήσουν σκληρή καταστολή στους κατοίκους της Ευρώπης και θα απλώσουν το σκότος του κέρδους επάνω από τη Γηραιά Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunagermos-sto-belgio-gia-islamiko-chtuphma-stratos-stous-dromous-twn-bruje#ixzz3s8LR5nSS

Exit mobile version