Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματικό κράτος Σύριζα: Νεκρός από μαγκάλι ηλικιωμένος στη Λάρισα – Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Εγκληματικό κράτος Σύριζα: Νεκρός από μαγκάλι ηλικιωμένος στη Λάρισα - Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Τις συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης “πρώτης φορά αριστερά” πλήρωσε με την ίδια του την ζωή ένας άτυχος 86χρονος που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στην Λάρισα.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με τους γείτονές του, ήταν πολύ φτωχός, ζούσε μόνος και αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του στην ΔΕΗ.

Το ανάλγητο και ρατσιστικό προς τους Έλληνες κράτος έκοψε το ρεύμα στον ηλικιωμένο άνδρα, με αποτέλεσμα ο 86χρονος να στραφεί στη μόνη λύση που του είχε μείνει: στα κεριά για να έχει φως και στο μαγκάλι για να έχει στοιχειώδη θέρμανση.

Αυτά τα πενιχρά μέσα του κόστισαν την ζωή και ευθύνονται για την φωτιά που ξέσπασε στο παλιό πετρόκτιστο σπίτι του χθες στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα σύντομα να εξαπλωθεί η φωτιά από άκρη σε άκρη και ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί πάνω στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο, ο οποίος ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του από την κατάσταση την οποία βρέθηκε από τους πυροσβέστες και η ταυτοποίησή του έγινε από γείτονες που ανέφεραν στους πυροσβέστες ποιος κατοικούσε σε αυτό το φτωχόσπιτο.

Και ακόμα δεν έχει μπει καν ο χειμώνας, όπου δυστυχώς θα γνωρίσουμε κι άλλες τραγωδίες για τις οποίες τα κανάλια των νταβατζήδων δεν θα ενδιαφερθούν.

Το μόνο που ενδιαφέρει την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα είναι να μην χαλάσει η “ψύξη – θέρμανση” και το wi – fi στους υπερσύγχρονους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egklhmatiko-kratos-suriza-nekros-apo-magkali-hlikiwmenos-sth-larisa-h-deh-t#ixzz3sB4gI2lD

Exit mobile version