Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 13.400 ευρώ ετησίως. Αυτό ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του star, αλλά αυτό φαίνεται και από τις προδιαγραφές της άρσης προστασίας πρώτης κατοικίας. Τι και αν το όριο της φτώχειας πανευρωπαϊκά είναι 12.000 ευρώ, τι και αν υποσχέθηκαν κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Η λεγόμενη πρώτη φορά αριστερά τελικά αναδείχθηκε  ένας υπερασπιστής της διεθνούς τοκογλυφίας και των τραπεζιτών. Ας μην παραμυθιάζεται κανένας πια, το ότι μας πούλησαν είναι γεγονός, την τιμή δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο χτύπημα στην πατρίδα μας. Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει όχι άμεσα, αλλά πιστεύω μέσα στο 2016, έχοντας όμως κάνει σοβαρή ζημιά στον τόπο αλλά και στον λαό μας. Ας ελπίσουμε ότι νέες πολιτικές δυνάμεις θα ξεπηδήσουν με συνέπεια λόγων και έργων και οι οποίες κατασυκοφαντήθηκαν και διώχθηκαν επειδή στήριζαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή και μόνο αυτή είπε “οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στους Έλληνες”.

Χ.Γ. 

Συνένοχος η Γαλλία στην σαουδαραβική τρομοκρατία στην Υεμένη

Η ώρα πλησιάζει… Παρακολουθούμε με προσοχή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που έρχονται. Η ώρα των Ελλήνων εθνικιστών είναι μπροστά μας και είναι δική μας. Και μαζί με αυτήν πεθαίνει η σάπια μεταπολίτευση. Η ώρα των Ελλήνων εθνικιστών φτάνει, αλλά θα περάσουμε μάλλον από τα καυδιανά δίκρανα της ασύντακτης χρεοκοπίας γιατί σε λίγο θα υπάρχει πλήρης αδυναμία της ελληνικής πολιτείας να προσφέρει και τα βασικά στον Ελληνικό λαό. Κανένας εφησυχασμός! Έρχεται η απελευθέρωση της Πατρίδας και ο Θεός μαζί μας !

Κωνσταντίνα 

21η Νοεμβρίου – Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Αγαπητοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ παρά πολύ για την ιστορική αναφορά στον αρχαίο πατριώτη μου τον Μιδάκριτο τον Μασσαλιέα. Ποιος σήμερα σκέφτεται αυτούς μεγάλους και θαυμάσιους προγόνους μας που δόξασαν την Ελλάδα μας σε όλη την οικουμένη με τον πολιτισμό της; Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Γαλλία αλλά δυστυχώς ούτε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Μασσαλία υπάρχει έστω και μια αναφορά στον Μιδάκριτο και άλλους πολλούς που δημιούργησαν αυτό το θαυμαστό πολιτισμό της Γαλλίας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον αρθρογράφο για την αναφορά του προγόνου μας Μιδάκριτο, ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Με πολύ εκτίμηση,
π. Αμφιλόχιος Πίκιας, Ρόδος

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Στρατιώτες στις πόλεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-22-noembriou-2015#ixzz3sBAhFsgT

Exit mobile version