Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Κομοτηνή, Ρόδος

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, στην εκδήλωση με θέμα “η δική μας νεολαία” με κεντρικό ομιλητή τον συναγωνιστή και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Αρχικά, ο γραμματέας της Τοπικής συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, ανακοίνωσε την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Μετώπου Νεολαίας στην Τ.Ο Δράμας. Είπε χαρακτηριστικά ότι μέσα από τον κυκεώνα των δυσκολιών, που το Κίνημα κρατήθηκε όρθιο δια πυρός και σιδήρου από μερικούς εκατοντάδες συναγωνιστές και ευρισκόμενο σήμερα να το ακολουθούν χιλιάδες πίσω από τα Λάβαρα του Ελληνικού Εθνικισμού, η προώθηση της απροσκύνητης Ελληνικής νεολαίας θα πρωτοστατήσει στον Αγώνα για την αποτίναξη του μνημονιακού ζυγού και των διεθνών τοκογλύφων.

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας Δράμας συναγωνιστής Πάπας Νικήτας, κάνοντας μία ομιλία για τις αλήθειες και τα ψέματα επί ημερών πολυτεχνείου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο υπεύθυνος Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης συναγωνιστής Κρητίδης Ιωάννης, αναφερόμενος στον κοινό Αγώνα.

Στην συνέχεια, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό συναγωνιστής Φώτης Γραικός, λέγοντας ότι μετά από παράνομες φυλακίσεις, διώξεις, δολοφονίες, σταθήκαμε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, έκανε μια τοποθέτηση για τους δύσκολους καιρούς που περνάει η Χώρα μας και για τις καταστάσεις που κρίνουν ποιοι είναι αυτοί που τελικά Αγωνίζονται για τη σωτηρία της Πατρίδας. Σε μια εποχή που κάποιοι απλά αποδεικνύουν την αδυναμία και τη δειλία τους, η “δική μας νεολαία” είναι έτοιμη να προχωρήσει σε θυσίες για το Λαό και το Έθνος. Με Πίστη – Υπακοή – Αγώνα, θα μπορέσει η “δική μας νεολαία” να ονομαστεί Ελεύθερη σε έναν κόσμο δούλων. Η “δική μας νεολαία” δεν είναι φοβισμένη, άβουλη, αδρανή ή παρατηρήτρια των εξελίξεων που κρίνουν το μέλλον της Πατρίδας μας. Είναι Νεολαία Αξιών και Ιδανικών προσανατολισμένη στον Εθνικό Δρόμο για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο.

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 το απόγευμα, αντιπροσωπεία Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο επισκέφτηκαν δοκιμαζόμενες οικογένειες προσφέροντας τρόφιμα και ρουχισμό. Η Χρυσή Αυγή με επιμονή συνεχίζει το έργο της με όσα μέσα διαθέτει και βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό. Η Κυβέρνηση και οι υπόλοιποι υποκριτές αυτή την μέρα γιορτάζουν την επέτειο του Πολυτεχνείου και την κατάρρευση της «Χούντας» οδηγώντας τα κοπάδια των μικρών παιδιών να καταθέσουν στεφάνια στην κεφάλα του Σβορώνου και στην μαρμάρινη πλάκα των δεκαοχτώ φοιτητών που σκοτώθηκαν όχι στα γεγονότα του Πολυτεχνείου αλλά μαχόμενοι ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές. Τα θύματα του Πολυτεχνείου ήταν «χιλιάδες» και αφού είναι αδύνατο τόσα ονόματα να χωρέσουν σε μια πλάκα ας οικειοποιηθούμε ότι έχουμε πρόχειρο. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εικόνα των παιδιών να καταθέτουν στεφάνια και να τιμούν την μνήμη των «ηρώων» αδιαφορώντας αν στα σπίτια τους υπάρχουν τα αναγκαία για την επιβίωσή τους, αν οι γονείς τους είναι άνεργοι και αν ακόμα έχουν φαγητό και ρούχα. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, δεν θα πάψει να προσφέρει βοήθεια στους Έλληνες πολίτες, συνεχίζοντας να στέκεται ακλόνητος φρουρός, απέναντι στην αδιαφορία και την υποκρισία όλων αυτών, οι οποίοι προσπαθώντας να κοιμίσουν τον λαό, δημιουργούν ψεύτικους ήρωες σε ψεύτικους αγώνες.

Προ ολίγων ημερών, η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία εόρτασε την μνήμη του Αγίου Νεκταρίου, ενός κατ’ εξοχήν Ελληνόψυχου Ιεράρχη, εμβριθούς μελετητή του Θείου Λόγου και βαθέως γνώστη της ελληνικής φιλοσοφίας. Στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην Ρόδο, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Ρόδου παρευρέθη στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου της πόλεως Ρόδου, προκειμένου να τιμήσει την ημέρα της εορτής του στις 9 Νοεμβρίου. Δύο εκ των Συναγωνιστών μάλιστα είχαν την μεγάλη τιμή να κρατήσουν την ιερά εικόνα του Αγίου κατά την περιφορά που ακολούθησε μετά το τέλος του εκκλησιασμού. Όλοι οι Συναγωνιστές έγιναν δέκτες εγκαρδίων εκδηλώσεων από τους πιστούς που είχαν κατακλύσει τον Ναό, οι οποίοι εξέφραζαν την στήριξή τους στον Ιερό Αγώνα της Χρυσής Αυγής και εύχονταν να αναλάβει σύντομα τα ηνία της Χώρας, προκειμένου η Πατρίδα μας να σωθεί και να απαλλαγεί από τους γραικύλους και άπιστους πολιτικούς που την κυβερνούν τόσα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn343#ixzz3sDFP3XZ3

Exit mobile version