Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανενόχλητοι συνεχίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας την ανθελληνική προπαγάνδα στους μουσουλμάνους Θρακιώτες μαθητές

Ανενόχλητοι συνεχίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας την ανθελληνική προπαγάνδα στους μουσουλμάνους Θρακιώτες μαθητές

Άλλη μία σχολική εκδρομή με δαπάνες της Τουρκίας..

Η Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) στις 15 Νοεμβρίου οργάνωσε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 50 μαθητές του μειονοτικού λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ. Η εκδρομή οργανώθηκε όπως πάντα και με την συμβολή του τούρκικού προξενείου Κομοτηνής δηλαδή απ’ ευθείας από την Άγκυρα.

Τα πρακτοράκια της Άγκυρας κάνουν καλά την δουλειά τους συνεχίζοντας ανενόχλητα στην Θράκη, να δημιουργούν φυτώρια πρακτόρων και ανθελληνισμού, εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία και την αδιαφορία της τοπικής πολιτικής αρχής, και την ανοχή των υπευθύνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Ξάνθης, οι οποίοι στο πνεύμα της εποχής που επιτάσσει το δόγμα του ευρύτερου εκτουρκισμού που διαφαίνεται στην Θράκη μας, συναινούν σε τέτοιου είδους ανθελληνικές ενέργειες.

Με τα παιδιά της Θράκης συναντήθηκε άλλος ένας τουρκοπράκτορας, (από τους πολλούς που ελεύθερα δρουν, προκαλούν και παραβλάπτουν εθνικά τον τόπο μας), ο πρόεδρος του BTTDD (Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης) Νετσμεττίν Χουσείν ο οποίος απευθυνόμενος στους μαθητές είπε: Οπουδήποτε εντός των συνόρων της Τουρκικής Δημοκρατίας δείτε πινακίδα του BTTDD, μην διστάσετε καθόλου, είναι το σπίτι σας, ανοίξτε την πόρτα και μπείτε μέσα. Να ξέρετε πως κάτω από αυτή την πινακίδα βρίσκονται ο πατέρας και η μητέρα σας, οι οποίοι σε κάθε θέμα θα κάνουν ότι μπορούνε για να σας βοηθήσουν. Αισθάνομαι χαρά και περηφάνια υποδεχόμενος εσάς εδώ πέρα μαζί με την νεολαία του συλλόγου.”

Σε δήλωση που έκανε ο έτερος πρακτορίσκος πρόεδρος της GTGB Κοράι Χασάν είπε: “Καταρχήν ευχαριστώ εξ ονόματος σας τον πρόεδρο Νετσμεττίν και τον πρόεδρο της νεολαίας Ενέζ για αυτή την θερμή υποδοχή και φιλοξενία που μας έδειξαν. Να ξέρετε επίσης πως πραγματικά πως όπως είπε και ο κύριος Νετσμεττίν Χουσείν η πινακίδα του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης αποτελεί για εσάς την φωλιά σας, το σπίτι σας και το καταφύγιο σας. Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό». Στα πλαίσια του προγράμματος ο πρόεδρος της GTGB Koράι Χασάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του BTTDD Νετσμεττίν Χουσείν και αποφασίστηκε αυτού του είδους οι αμοιβαίες διοργανώσεις να συνεχιστούν.

Στην Θράκη όπου με την προδοτική απουσία του ελληνικού κράτους, η Τουρκία έχει κατορθώσει σε έναν σημαντικό βαθμό να δημιουργήσει εθνική τουρκική μειονότητα, ακυρώνοντας την διεθνώς αναγνωρισμένη με τη συνθήκη της Λωζάνης θρησκευτική μουσουλμανική, εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να καταγγέλλουμε την αδιαφορία και την ανικανότητά των ντόπιων πολιτικών ανδρείκελων, όλων των αποχρώσεων, για την Θράκη, αλλά και την επικίνδυνη ασυνειδησία ορισμένων, οι οποίοι κατάφεραν να γιγαντώσουν τον τουρκικό παράγοντα, επιτρέποντας στους τουρκοπράκτορες, εδώ και δεκαετίες να γενιτσαρεύουν με όπλο το χρήμα, Έλληνες μουσουλμάνους και ειδικά Πομάκους στην καταγωγή εις βάρος της Θράκης και του Ελληνισμού.

Καλούμε και προτρέπουμε όλους τους Θρακιώτες να σταθούν δίπλα μας και να ενισχύσουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών. Βροντοφωνάζουμε συνεχώς ότι μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το μέλλον της Ελληνικότητας της Θράκης.

Κρυσταλίδου Κόνι – Τ.Ο. Ξάνθης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-tourkopoihsh-twn-ellhnwn-mousoulmanwn-mathhtwn-ths-thrakhs-entatikopoieit#ixzz3sDHCPkXk

Exit mobile version