Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Δυτική Αττική, Κεφαλλονιά

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία, του συναγωνιστή και βουλευτή Α’ Πειραιώς Νικολάου Κούζηλου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Κούζηλος αναφέρθηκε στα οικονομικά σκάνδαλα βουλευτών και υπουργών  του Σύριζα και στις υπόγειες διασυνδέσεις στελεχών του Σύριζα με τρομοκράτες όπως κατήγγειλε δημόσια ο πρώην υπουργός Προ-Πο Πανούσης.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν Συναγωνιστές αλλά και φίλοι του Κινήματος την ομιλία του Συναγωνιστή Αθανάσιου Κουράκου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο Συναγωνιστής έκανε εκτενή αναφορά στα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη με τις άνανδρες επιθέσεις των τζιχαντιστών τρομοκρατών στο κέντρο του Παρισιού και δήλωσε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς πολλές χώρες έχουν δεχτεί ανάλογες επιθέσεις και η Ευρώπη δεν είναι άμοιρη των ευθυνών. Η Χρυσή Αυγή έχει εδώ και καιρό έχει κρούσει των κώδωνα του κινδύνου στο Ευρωκοινοβούλιο για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και για τον σκοπό που έχουν οι προφήτες του Αλλάχ στα κράτη αυτά. Η Ελλάς πρέπει να κλείσει τα σύνορα εδώ και τώρα και ο στρατός να αναλάβει την φύλαξη αυτών άμεσα.

Συνέντευξη συναγωνιστή Χρήστου Δαβούλου σε τοπικό ραδιόφωνο της Κεφαλλονιάς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn344#ixzz3sLMHBHcE

Exit mobile version