Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έγινε συριζαίος για ένα ελικόπτερο: Και ο Καμμένος υπέρ των τρομοκρατών!

Έγινε συριζαίος για ένα ελικόπτερο: Και ο Καμμένος υπέρ των τρομοκρατών!

Είχαμε αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό ότι ο Καμμένος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να παραμείνει καβάλα στο ελικόπτερο. Ο συγκεκριμένος έχει καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι το μοναδικό που τον ενδιαφέρει είναι να είναι ΥΠΕΘΑ για να πηγαίνει βόλτες με τα ελικόπτερα. Ξεκίνησε με το non paper προς τον τότε ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια, που έλεγε ότι προτίθεται να στηρίξει τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αρκεί να πάρει το υπουργείο του πόθου του και φτάνει στο σήμερα με τη συνέντευξή του στη Real News.

Στην συνέντευξη αυτή κλήθηκε να σχολιάσει τους καυτούς διαλόγους μεταξύ τρομοκρατών και ποινικών και στελεχών του Σύριζα, οι οποίοι έπαιρναν εντολές σχετικά με τη νομοθετική δράση του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Καμμένος, όμως, έχοντας γίνει πιο συριζαίος και από τους συριζαίους, αρνήθηκε να μπει στην ουσία της υποθέσεως, αλλά αντί γι’ αυτό απάντησε σε κάτι άλλο:

«Οταν βλέπουμε διαλόγους που υποκλάπηκαν από την ΕΥΠ να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στα χέρια του κ. Πανούση έγγραφες συνομιλίες, θα έπρεπε ουσιαστικά αυτά να οδηγήσουν τον κ. Ρουμπάτη στην παραίτησή του. Δεν γίνεται να ανταλλάσσουν πληροφορίες σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη – και μιλάμε για τον κ. Πανούση – με τον διοικητή της ΕΥΠ.»

Τηρώντας, λοιπόν, την γραμμή Σύριζα, ο Καμμένος στέκεται στο πως έφτασαν οι διάλογοι – φωτιά στα χέρια του Πανούση. Κοινώς, ο Καμμένος θα ήθελε αυτοί οι διάλογοι να μη δουν το φως της δημοσιότητας έτσι ώστε να μην έχει ο Σύριζα πολιτικό κόστος για την υιοθέτηση της ερυθράς τρομοκρατίας. Το γεγονός ότι οι ληστοτρομοκράτες είχαν φτάσει να απειλούν τη ζωή ενός ανθρώπου ουδόλως τον ενδιαφέρει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egine-surizaios-gia-ena-elikoptero-kai-o-kammenos-uper-twn-tromokratwn#ixzz3sLNWWyHq

Exit mobile version