Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Οι μπέηδες της ΝΔ, Οι άνθρωποι της τσέπης τους και μόνο εντελώς ξένοι με τις έννοιες της χρηστής αξιοκρατικής διοίκησης. Οι εκπρόσωποι του εγκληματικού μνημονίου, αυτοί, που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία σε ξένους. Οι σκευωροί, που κατέλυσαν το Σύνταγμα για να κλέψουν τις ψήφους των γνήσιων Ελλήνων πατριωτών. Έχουν εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια euro από το κράτος Διαθέτουν στρατιές υπαλλήλων και δεν είναι άξιοι ούτε εσωκομματικές εκλογές να κάνουν ! Και προκαλούν δικαίως την οργή του απλού Έλληνα πως είναι δυνατόν να ζητάν να κυβερνήσουν όντες άεργοι και ανεπάγγελτοι, παιδιά του κομματικού σωλήνα. Και απεγκλωβίζουν-μοιραία-από το άθλιο συστημικό ανάχωμά τους, ποταμούς από γνήσιους ελληνορθόδοξους πατριώτες.

Σ.Μ.

Οι τζιχαντιστές δημιουργούν και στην Ελλάδα πυρήνες έτοιμους για δράση – 2 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η κραυγή αγωνίας του Αρχηγού της Αστυνομίας στο Αννόβερο που καλεί τον κόσμο να μείνει μέσα στα σπίτια του και να μη βρίσκεται έξω και σε ομάδες, υπό τον φόβο των τρομοκρατών, φέρνει στο νου μια φράση, από το τελευταίο μυθιστόρημα του Μισέλ Ουελμπέκ, που περιγράφει πως η Γαλλία κυβερνάται το 2022 από μουσουλμάνους που εφαρμόζουν τον μουσουλμανικό νόμο κλπ κλπ: “Ζούμε το τέλος του δυτικού πολιτισμού, που πεθαίνει μπροστά στα μάτια μας”. Και αυτό είναι δυστυχώς αλήθεια! Γιατί αν δεν κινδυνεύσουμε τελικά από τους τζιχαντιστές, θα κινδυνεύσουμε σίγουρα από τους δικούς μας και τους νόμους τους, με πρώτο νόμο. αυτόν της άρσης της ελεύθερης μετακίνησης πολιτών και εμπορευμάτων! Υποτίθεται για την προστασία μας! Ιδού, η νέα τάξη σε πλήρη εφαρμογή!

Θ.Τ.

Έρχεται νέα φοροκαταιγίδα: Καινούργιο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο την άλλη βδομάδα – Δείτε όλα τα μέτρα!

Μην τούς πιστεύεται , τους δεξιούς και πολιτικούς απατεώνες , οι κραυγές τους για ανάπτυξη , μόνο το ατελείωτο ψέμα τους δείχνουν , τίποτα άλλο. Αν θέλανε ανάπτυξη δεν θα κατέστρεφαν όλη την παραγωγική δομή της ελληνικής οικονομίας , δεν θα κατέστρεφαν την αγροτική οικονομία , την καπνοβιομηχανία , την τουριστική οικονομία , τις μικρές και μεγάλες μονάδες παρασκευής αλκοολούχων ποτών , την γαλακτοβιομηχανία , τις μικρές και μεγάλες παραγωγικές μονάδες. Η άγρια φορολογία και η κατευθυνόμενη και χειραγωγούμενη αγορά , συμπληρώνουν το παζλ. Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που δεν εφαρμόζεται για πρώτη φορά , το μόνο που θέλει να πετύχει είναι την εκμηδένιση της αξίας της περιουσιακής θέσης της χώρας προκείμενου να ξεπουληθεί τσάμπα. Η ανεργία και η πείνα , η διάλυση της μεσαίας τάξης , η εξαθλίωση των ποιο φτωχών στρωμάτων , το μόνο που θέλουν να πετύχουν είναι την παράδοση άνευ όρων .

Α.Χ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-24-noembriou-20151#ixzz3sMP9fKyW

Exit mobile version