Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Μεσσήνη, Κεφαλλονιά

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Θεόδωρου Κουδούνα με θέμα: “Η τρομοκρατία στην Ευρώπη”.

Ο συναγωνιστής Κουδούνας αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι, και τόνισε ότι η Ισλαμική τρομοκρατία δεν απειλεί μόνο την Γαλλία αλλά ολόκληρη την Ευρώπη. Για την πατρίδα μας ο συναγωνιστής Κουδούνας επισήμανε ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός αφού καθημερινά και ανεξέλεγκτα εισβάλουν  εγκληματίες τρομοκράτες τζιχαντιστές εκμεταλλευόμενοι την ανθελληνική κυβερνητική  πολιτική  των ανοικτών συνόρων.

Για τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου 1973 πραγματοποιήθηκε σχετική αποκαλυπτική  ενημέρωση σε όσους συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσσήνης την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Παραθέτοντας στοιχεία μέσα από αντίστοιχη έγκυρη βιβλιογραφία και αυθεντικά κείμενα από τον τύπο της εποχής, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μεσσήνης συναγωνιστής Γιάννης Ζαφειρόπουλος παρουσίασε την αλήθεια για τις δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τότε. Επίσης επέκρινε τον «φαρισαϊσμό» εκείνων που ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα, την  κρύβουν μεθοδικά επί σειρά ετών από τον ελληνικό λαό  με αντάλλαγμα ατομικά συμφέροντα, όπως η πολιτική καριέρα και βεβαίως το χρήμα.

Κεφαλλονιά: Στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος ήταν αφιερωμένη η ομιλία που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πυρήνα μας, το Σάββατο 21-11-2015. Τη στιγμή που οι μισοί πολιτικοί απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ παρευρίσκονται, με περισσή υποκρισία, στις τελετές εορτασμού των Εισοδίων της Θεοτόκου και των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και οι άλλοι μισοί καταθέτουν στεφάνια, με υπερηφάνεια και έπαρση, στους προδότες που έστρεψαν τα όπλα μετά το πέρας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον του Ελληνικού Στρατού, των σωμάτων ασφαλείας και του Ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού και την ίδια στιγμή όλοι μαζί φροντίζουν για την πλήρη απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων, θέτοντας ενσυνείδητα, συνεχίζοντας το προδοτικό έργο των προγόνων τους, την εθνική ασφάλεια σε κίνδυνο, οι Χρυσαυγίτες, οι τελευταίοι, καθώς φαίνεται, υπερασπιστές του Ελληνικού Έθνους, διατρανώνουμε την ακλόνητη πίστη μας στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, για τα οποία θα φροντίσουμε, με τον ερχομό μας στην εξουσία, να αποκαταστήσουμε την χαμένη τους αξιοπρέπεια και το ρόλο που πρέπει να έχουν στο κράτος και την κοινωνία, ως εγγυητές της Εθνικής Ασφάλειας και Ανεξαρτησίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn345#ixzz3sOnJ57h2

Exit mobile version