Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ακύρωσε το ταξίδι στην Τουρκία ο Ρώσος ΥΠΕΞ

Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ακύρωσε το ταξίδι στην Τουρκία ο Ρώσος ΥΠΕΞ

Εν αναμονή της επίσημης αντιδράσεως Πούτιν βρισκόμαστε μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τους τούρκους.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο πιλότων είναι νεκρός και βγήκε ήδη βίντεο στη δημοσιότητα με τούρκους να σκυλεύουν το πτώμα του, ουρλιάζοντας την κραυγή των τζιχαντιστών, «Αλλάχου Ακμπάρ», φανερώνοντας τον πολιτισμό τους.

Ήδη, ο Ρώσος ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος επρόκειτο να επισκεφτεί την Τουρκία, ακύρωσε την επίσκεψή του και οι διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.

Το… αστείο της υποθέσεως είναι ότι η Τουρκία την ίδια ώρα που κατέρριψε αεροσκάφος, το οποίο εκτελούσε απόφαση του ΟΗΕ, ζήτησε σύγκληση του ΝΑΤΟ. Αντί να βρίσκονται υπόλογοι έναντι της Ατλαντικής Συμμαχίας, ζητούν και τα ρέστα δηλαδή.

Μάλιστα, αυτή η προφανής παραδοξότητα γίνεται με επιτυχία, αφού η δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ήταν άκρως προσεκτική και «μεσοβέζικη». Συγκεκριμένα είπε: “Το ΝΑΤΟ παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Βρισκόμαστε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές”.

Δεν έχει αντιληφθεί, προφανώς, ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ ότι οι αμερικανοί πάτρωνές του άλλαξαν πολιτική και κήρυξαν τον πόλεμο στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, το οποίος αυτός και οι τούρκοι υπερασπίζονται.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/erchontai-ragdaies-ejelijeis-sth-mesh-anatolh-akurwse-to-tajidi-sthn-tourki#ixzz3sQk2atC6

Exit mobile version