Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου βραδινές ώρες, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης επισκέφτηκαν για ενημερωτική δράση τα χωριά του δήμου Τοπείρου, Δέκαρχο, Άβατο και Εράσμιο.

Οι συναγωνιστές διένειμαν πολιτικό υλικό του Κινήματος, εφημερίδες Χρυσή Αυγή και Εμπρός καθώς και πρόγραμμα Εθνικής και αγροτικής πολιτικής του Κινήματος που άπτεται με την μελλοντική κυβερνητική μας πολιτική. Επίσης έγινε ανάλυση σε συμπολίτες μας, του προγράμματός μας για την καλύτερη κατανόηση από αυτούς. Οι κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων που προαναφέραμε υποδέχτηκαν με θέρμη τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, σημειώνοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή ακόμα και μετεκλογικά τους επισκέπτεται και αφουγκράζεται τα προβλήματά τους. Την στιγμή που το καταρρέον πολιτικό σύστημα ξεψυχάει με αισθητό τον επιθανάτιο ρόγχο του, η Χρυσή Αυγή κραταιά όσο ποτέ εδραιώνεται στις ψυχές και στη συνείδηση των Ελλήνων για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα! Ακολουθούν οι φωτογραφίες:

Την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου, ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής και ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή, Τάσος Ναθαναηλίδης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρόεδρο του συλλόγου ΑμΕΑ νομού Καβάλας, Κρεμύδα Μάκη. H Χρυσή Αυγή είναι στο πλευρό των ΑΜΕΑ και στηρίζει κάθε προσπάθεια που θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Θύματα των μνημονιακών πολιτικών τα άτομα με ειδικές ανάγκες βρίσκονται στην δυσχερέστερη θέση συγκριτικά με τους υπόλοιπος συμπολίτες μας, καθώς οι προσωρινές και ανεπαρκείς λύσεις της επίσημης πολιτείας δεν έχουν επιλύσει τα προβλήματά τους σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης, απασχόλησης, ασφάλειας και προσβασιμότητας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες και η απογοήτευση που υπάρχει σχετικά με την αριστερή κυβέρνηση που ουσιαστικά επιδεικνύει την ευαισθησία στις τράπεζες και όχι στις ευπαθείς ομάδες της πατρίδας μας. Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά στα φανάρια της πόλης που δεν λειτουργεί η ηχητική σήμανση και αυτό εμποδίζει του τυφλούς να διασχίζουν τις διαβάσεις, στις ελλείψεις γιατρών στο νοσοκομείο Καβάλας και τα προβλήματα προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν σε πολλά σημεία της πόλης μας όπως στα φεριμπότ, στα υπεραστικά και αστικά λεωφορεία και στα σχολεία όπου δεν υπάρχει η παραμικρή υποδομή. Πολύ σημαντική έλλειψη στο νοσοκομείο Καβάλας είναι ότι δεν υπάρχει νευρολόγος στο νοσοκομείο Καβάλας για να επιβλέπει τις θεραπείες των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η Χρυσή Αυγή αντίθετα με τους δήθεν ανθρωπιστές της αριστεράς, ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα της κοινωνίας, και ειδικότερα αυτής της τόσο ευαίσθητης μερίδας συμπολιτών μας, όπως είναι τα άτομα με ειδικές ανάγκες και διαθέτει το πληρέστερο πρόγραμμα για τους ΑμΕΑ.

Γέμισαν με φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τις πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νικόλαος, αναφέρθηκε στη διάλυση της οικονομίας και την εκποίηση της Εθνικής περιουσίας από την προδοτική συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ που ξεγέλασε με μεγάλα και βαρύγδουπα συνθήματα το Λαό για να εκμαιεύσει την ψήφο του. Οι ανθέλληνες αυτοί, δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται με φόντο τον Κεμάλ, να κάνουν δηλώσεις για τζαμιά και να σκύβουν το κεφάλι σε γιουχαρίσματα του Εθνικού μας ύμνου από Τούρκους οπαδούς. Δεν διστάζουν επίσης, να δίνουν εντολές για ρίψεις χημικών σε Έλληνες αγρότες που αντιστέκονται στα σχέδιά τους, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τον στόχο τους για τη διάλυση της Πατρίδας σε όλους τους τομείς.

Η Χρυσή Αυγή σταθερή στις θέσεις της, καταψήφισε και θα συνεχίσει να καταψηφίζει οτιδήποτε αντεθνικό και συνάμα εθνοκτόνο νομοσχέδιο που φέρνουν αυτοί οι δεξιοαριστερόστροφοι δούλοι των διεθνών τοκογλύφων. Παραμένουμε Πιστοί στην Ιδέα μας για μια Νέα Ελλάδα, χωρίς μνημόνια, λαθρομετανάστες και προδότες των Εθνικών συμφερόντων. Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn346#ixzz3sV9DD0d9

Exit mobile version