Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα… Πλακιωτάκης ο νέος πρόεδρος της ψοφοδεξιάς!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα... Πλακιωτάκης ο νέος πρόεδρος της ψοφοδεξιάς!

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα στην Νέα Δημοκρατία, η οποία οδεύει ολοταχώς προς τον αφανισμό. Η κατάσταση στην Συγγρού μυρίζει μπαρούτι και τον μόνο που χρειάζεται πια είναι να πυροδοτήσει κάποιος το φυτίλι!

Το κόμμα της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης έχει χωριστεί σε χίλια κομμάτια και το κάθε τζάκι ακολουθεί τον δικό του δρόμο. Αλληλοκατηγορίες, μπηχτές και πισώπλατες μαχαιριές είναι πια μια συνήθης πραγματικότητα στην Νέα Δημοκρατία με αποκορύφωμα την χθεσινή αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη ότι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές έγιναν “σημεία και τέρατα”. Μίλησε δηλαδή ανοιχτά για νοθεία, την οποία δεν κατήγγειλε τότε για το καλό της ενότητας.

Μπορεί στην παρούσα φάση οι τόνοι ανάμεσα στους διεκδικητές να έχουν πέσει, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η νηνεμία πριν την καταιγίδα! Η ΚΕΦΕ στην οποία ο Παπαμιμίκος δεν προεδρεύει πια αναζητά ακόμα εταιρεία ικανή (η οποία πρέπει και να πληρωθεί…) να διεξάγει εκλογές και αυτήν την στιγμή πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Γιάννης Πλακιωτάκης!

Με λίγα λόγια μέχρι να καταφέρει η ΝΔ να αναδείξει τον νέο αρχηγό – αν δεν επέλθει η διάσπαση μέχρι τότε- θα πορεύεται με επικεφαλής τον 47χρονο και παντελώς άοσμο και άπειρο Γιάννη Πλακιωτάκη. Αυτός δηλαδή θα λαμβάνει τον λόγο στην Βουλή ως μεταβατικός πρόεδρος στα επερχόμενα κρίσιμα νομοσχέδια.

Τι καλύτερο δώρο στον Τσίπρα για να περάσει τα επαχθή μνημονιακά μέτρα, τον προϋπολογισμό, το ασφαλιστικό και τους φόρους στους αγρότες;

Καθίσταται πασιφανές πως η Χρυσή Αυγή είναι και ουσιαστικά πια η μοναδική φωνή Αντίστασης των Ελλήνων απέναντι σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-eiches-giannh-ti-eicha-panta…-plakiwtakhs-o-neos-proedros-ths-psofodej#ixzz3sWFeJvbd

Exit mobile version