Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Προϋπολογισμός φτωχοποίησης και καταστροφής από την συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος κατά την συζήτηση στην επιτροπή, του προϋπολογισμού για το 2016 κατήγγειλε την υποκρισία των βουλευτών του Σύριζα που τόσα χρόνια καταψήφιζαν τους προδοτικούς μνημονιακούς προϋπολογισμούς γραμμένους από την τρόικα και σήμερα φέρνουν προς ψήφιση έναν ολόιδιο.

Σχετικά με τον νέο προϋπολογισμό είπε πως δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς των προηγούμενων χρόνων: αύξηση φορολογίας, καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, καταστροφή της εθνικής παραγωγής, διάλυση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, εκχώρηση του εθνικού πλούτου, πλήρης αναγνώριση του παράνομου χρέους και αποδοχή όλων των παράλογων αντιαναπτυξιακών μέτρων που απαιτούν οι δανειστές.

Αναφερόμενος στο επαχθές χρέος της χώρας τόνισε ότι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ο λογιστικός έλεγχος με ταυτόχρονη απαίτηση του κατοχικού δανείου από την Γερμανία, κάτι που η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει απολέσει με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-propologismos-ftwchopoihshs-kai-katastrofhs-apo-thn-sugk#ixzz3sWW3SEIC

Exit mobile version