Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τζιχαντιστές έρχονται και στην Ελλάδα: Ανοιχτές απειλές για αιματηρές επιθέσεις και στην Πατρίδα μας!

Με βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του ISIS απειλούν ούτε μια ούτε δυο αλλά 60 χώρες με την εξαφάνισή τους.

Στο τεσσάρων λεπτών οπτιακουστικό υλικό που δόθηκε στην δημοσιότητα, χθες Τρίτη, οι τζιχαντιστές πίσω από την υπερπαραγωγή αυτή δίνουν ένα σαφές μήνυμα υποσχόμενοι τον θάνατο σε όλους τους τους αντιπάλους.

Μέσα στις 60 χώρες, που σύμφωνα με το ισλαμικό κράτος έχουν σχηματίσει την παγκόσμια συμμαχία κατά του ISIS, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελλάδα ενώ η θέση της ως στόχου είναι ιδιαίτερα “τιμητική” καθώς βρίσκεται στην πρώτη 20άδα.

Ο άνδρας που μιλά “πάνω” από την εικόνα σε άπταιστα αγγλικά, κάνει λόγο για μια συμμαχία δαιμόνων. “Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ” ενώ καλεί όλες τις αντι-σιλαμικές χώρες αν τολμούν να τους εναντιωθούν.

Θα καταφέρετε μόνο να αυξήσετε την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές σας, οι οποίες σύμφωνα με τον προφήτη μας φτάνουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας, συνωμοτήστε εναντίον μας, μην το αναβάλλετε. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα είναι δική του“.

Τελειώνοντας το βίντεο κλείνει μ’ ένα στίχο από το Κοράνι: “Αποφασίστε το σχέδιό σας και καλέστε τους συμμάχους σας. Μην αφήσετε το σχέδιό σας στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε εμένα και μην το αναβάλλετε“.

Σύμμαχος των τζιχαντιστών είναι οι προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις που αφήνουν να περνούν ανενόχλητοι από τα σύνορα της Ελλάδας όλοι οι δολοφόνοι του Isis.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tzichantistes-erchontai-kai-sthn-ellada-anoichtes-apeiles-gia-aimathres#ixzz3sXV92mJx
Exit mobile version