Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Ανατολική Αττική, Αμπελόκηποι

Εκδήλωση για τον έναν χρόνο λειτουργίας της πραγματοποίησε η Τοπική Οργάνωση Σπάρτης την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στον κατάμεστο από κόσμο χώρο των γραφείων της. Το παρόν έδωσαν μέλη και φίλοι του κινήματος από όλη την Λακωνία καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Μάνης και την Τ.Ο. Τριπόλεως. Την εκδήλωση τίμησαν και ο Ευρωβουλευτής μας Επιτήδειος Γεώργιος αλλά και ο βουλευτής Μεσσηνίας Κουκούτσης Δημήτριος.

Σύντομο χαιρετισμό και μια μικρή ανασκόπηση τον πεπραγμένων της τοπικής έκανε ο γραμματέας της, Κατράκης Χρήστος ο όποιος τόνισε το βαθμό δυσκολίας που έχουν  να αντιμετωπίσουν όλοι οι συναγωνιστές στο να μπορέσουν να κρατήσουν μια τοπική  αξιόμαχη από πλευράς δράσεων με περιορισμένα τα οικονομικά από την μια και παλεύοντας την λάσπη και την συκοφάντηση ενός ολόκληρου συστήματος από την άλλη.

Τον λόγο στην συνέχεια  πήρε ο συναγωνιστής βουλευτής Κουκούτσης Δημήτρης ο όποιος καυτηρίασε την πολιτική κατάσταση που επικρατεί εντός και εκτός βουλής από όλο το λεγόμενο ”συνταγματικό τόξο”, αλλά εξήρε και την σημασία τον λόγων του Αρχηγού μας στην τελευταία του ομιλία στην Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου πριν από λίγες ημέρες.

Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής ευρωβουλευτής Επιτήδειος Γιώργος ο όποιος και περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και τον θαυμασμό των ξένων εθνικιστικών φορέων προς την Χρυσή Αυγή και για  τα όσα έχει καταφέρει μέσα από τις απάνθρωπες διώξεις που έχει υποστεί και υφίσταται ακόμα. Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή, η τοπική Σπάρτης να κλείσει και άλλες πολλές χρονιές προσφέροντας στο Κίνημα και στο Έθνος, αλλά και ψάλλοντας όλοι μαζί σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση

Απόσπασμα από την ομιλία του Ευρωβουλευτή Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου

Την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Γ.Λιναρδή με τίτλο ” Ισλαμισμός-Τρομοκρατία-Αριστερά “. Ο Συναγωνιστής τόνισε πως η ακραία έκφανση του Ισλάμ έχει κηρύξει στην Γηραιά Ήπειρο θρησκευτικό πόλεμο.

Εν συνεχεία, βασιζόμενος στα ιερά κείμενα των Μουσουλμάνων, απέδειξε πως ουδεμία σχέση έχει το Ισλάμ με ειρηνική θρησκεία και ότι πρόκειται για μια πίστη που προωθεί τον πόλεμο ( ο οποίος σήμερα εκφράζεται μέσω της λαθρομετανάστευσης και των ισλαμικών ορδών που μας κατακλύζουν ) και την εξόντωση όλων των υπολοίπων θρησκειών, επομένως ο κάθε Μουσουλμάνος είναι εν δυνάμει Τζιχαντιστής!

Έπειτα, και με αφορμή τις τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι, ειπώθηκε η μέγιστη αλήθεια, πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτές φέρει η πολιτική των ανοικτών συνόρων καθώς και οι εθνομηδενικές πεποιθήσεις της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Εμείς ως Έλληνες και Εθνικιστές στεκόμαστε δίπλα στους Λαούς της Ευρώπης και αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία τους.

 Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έγινε προβολή οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο επιμελήθηκε ο συναγωνιστής Γιώργος Πετρόπουλος, με θέμα «Δημογραφικό και Ισλάμ».

Προηγουμένως το λόγο έλαβε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαγραφόμενες ευρωπαϊκές  εξελίξεις μετά από  το πρόσφατο  τρομοκρατικό κτύπημα ισλαμιστών στο Παρίσι και την αποτυχία του πολυπολιτισμικού πειράματος στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn347#ixzz3sbAVVapL

Exit mobile version