Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτικοί απατεώνες: Μετά το κιπά ο Τσίπρας φόρεσε και παλαιστινιακό μαντήλι

Πολιτικοί απατεώνες ακόμα και σε βαρύτατα ηθικά ζητήματα αποδεικνύονται οι συριζαίοι συνεχιστές του Ανδρέα Παπανδρέου και του Καρατζαφέρη. Ο Τσίπρας, όπως είδαμε χθες, φόρεσε το κιπά και συναντήθηκε με τον εντολέα της γενοκτονικής πολιτικής εναντίον των Παλαιστινίων, Νεντανιάχου.

Ως εδώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Τσίπρας επιλέγει να συναγελάζεται με τον Νεντανιάχου για τα όποια οφέλη και ζητήματα συζήτησε.

Την επόμενη μέρα, όμως, ο Τσίπρας εμφανίστηκε στην Ραμάλα με τον Μαχμούτ Αμπάς και υποστήριξε υποκριτικά την δημιουργία κράτους Παλαιστίνης, ενθυμούμενος τις παλιές εποχές όπου φορούσε παλαιστινιακό μαντήλι, δείχνοντας έτσι την «αλληλεγγύη» του στους Παλαιστίνιους.

Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τον “Ιανό” που μετέτρεψε το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ένα υποτακτικό και δουλοπρεπές “ναι” στους διεθνείς τοκογλύφους;

Ελπίζουμε μόνο να μην μετέβη στην περιοχή της επισκέψεως με κανά Ισραηλινό πολεμικό ελικόπτερο, από αυτά που ρίχνουν ρουκέτες στον άμαχο πληθυσμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikoi-apatewnes-meta-to-kipa-o-tsipras-forese-kai-palaistiniako-manthli#ixzz3scTdDMRZ

Exit mobile version